- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
I Tunes Store story!
A szokásaimhoz híven havonta egy két app fizetős vásárlás a többi próbára ingyenesen mért ne, korlátlanul! Nem szoktam a telóról vásárolni (h miért azt nem tudom, ne is kérdezd) Vasárnap mégis megtörtén, valki ajánlott valamit, teszteltük az Ő telóján, tetszik stb., legyen.
Természetesen a PC-n használatos ID-vel belépek a telóval megveszem a 0.79 E cuccot. Sms érkezik mindjárt két darab is egyiken a 0.79-es a másikon 1.49 -es levonás. Itt feljebb is volt már szó róla, persze különböző vélemények és tapasztalatokkal, nem baj mondom elfogadom azt az állítás, h majd jóváírják, hiszen erről az ID-ről már reggeltem és vásárolgatok is aránylag rendszeresen. Na és a ráadás: Filmet nézek éppen már dél óta, úgy kettő felé jön az sms, kettő is újabb két cucc vásárlásáról (0,79). !!! meg se mozdultam, dölök a kanapén iCucc tőlem két méterre, még az sincs, ami ugye nem is lehet egyébként se, hogy rákönyökölte, vagy ilyesmi! hmmmm, na ez van, nem, nem esek el tőle de jobb lenne ha a random önálló ilyetén irányuló tevékenységét abba hagyná.
megosztottam, de ez védhetetlen...
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest