Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz
vadászcsiga #37799 üzenetére
Az 5.0-ás szoft előtt olyankor azt csinálta h maradt a popup, de nem látzsik már mondjuk az sms szövege csak h missed call vagy sms és zárójelben h hény db. Ez kéne most is az 5.0.1-en de sehogy sem sikerül... nem tudom h lehetséges-e, de h legalább ne menjen le olyan kis sávba...
-
prezson
tag
Sziasztok!
Adott az én laptopom, amin windows fut. Az ismerősömnek van iphoneja, mobilnettel, szeretnénk ingyen beszélni így, neten keresztül. Van erre mód? A skypeot próbáltuk, de valamiért nagyon recseg így a vonal. A tangot pc-n pedig nem lehet regisztrálni. Van más, hasonló program?
-
dabgergo
őstag
Az beállítható h smsnél vagy nem fogadott hívásnál, ami a lockscreenen megjelenik popupként az ne menjen le ilyen kis sávba miután ránéztem (tehát még nem oldottam fel a telót, de megnéztem a popupot). Azért kéne mert lockinfóval a naptár van kinn és hülyén néz ki ha ilyen sávként rájön a nem fogadott hívás is, az kéne h megtekintés után is popupként maradjon. Lehetséges?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Barett 50cal #37795 üzenetére
Elvileg mindent mintha a telefont néznéd. Elforditod, fordul a tv-n is.
-
Barett 50cal
senior tag
Hali
Nemtudja valaki, hogy ez mit képes megjeleníteni egy iPhone 4Snél?? Mármint,pl a home screen látszódik vele,vagy csak alkalmazások??Köszi
-
Kommy
veterán
3 Nap után géphez kerültem, eddig csak a telefon volt nálan. 4 kor értem haza megnézem valamit az ipad-en letettem, majd 5 órakor azt vettem észre a telefonon, hogy recovery módban van
, semmivel nem jött ki elkezdtem a restore-t iOS 5.1 beta 3-ra (eddig is az volt rajta), kiakadt már az elején de a telefon elindult, oké, 10 percel később meg akarok valmit nézni iPad-en és mit látok az is recovery módban van
. Ez viszont már csak restore-al jött ki, ezen iOS 5.0.1 és absinth-os jb volt.
Ne ezt a rejtélyt oldja valaki meg. A telefon töltőn volt a dockban (tbb mint 1 éve azt használom), az iPad pedig az sztalon volt. Egyik se volt közben gépre dugva.
-
TonTomika
aktív tag
válasz
peterpal12 #37787 üzenetére
Egyébként ezt a Siri proxy dolog engem speciel nagyon érdekelne...hogy hogyan lehet házilagos körülmények között egy ilyet létrehozni neki.
-
válasz
peterpal12 #37787 üzenetére
Semmi, adatbázist nem éri el, hiába raksz rá, szóval értelmetlen.
-
paavoo
aktív tag
Win újratelepítésnél, ha nem mentettem le iTunes-t, csak a Media könyvtárat, akkor az alkalmazásokat miután felismerte iTunes-ben, hogy tudom úgy szinkronizálni, hogy a telóról ne törölje le az appokat, hanem felismerje hogy mi van fent és azokat pipálgassa ki a listában?
[ Szerkesztve ]
-
andew
tag
mennyire bonyolult egy 3Gs-t JB-zni? iOS 5.0.1 gyári független
-
eszgé100
őstag
Jb-s telókon van valami jelszó amit az alapertelnezettrol meg kell változtatni, meg tudnátok mondani melyik az és hogy kell megváltoztatni?
-
Sickboy25
addikt
a jb-vel ugrik a gari is?
-
vans?
őstag
udv,
tudok valahogy iTunesban playlisteket atvinni egyik geprol a masikra? lecsereltem a gepemet. na mar most, azon voltak a playlistek az ipodhoz (shuffle). most radugtam erre, es arra mentem, hogy vasarlasok atvitele, de mivel ugye nem az iTunesbol valok nem csinalt semmit. hogy tudnam atvarazsolni az egeszet? vagy erre nincs lehetoseg? az lenne a legjobb, ha az iPod zeneit egyazegyben le tudnam menteni erre az iTunesra.
koszi, es bocs, hogy ide, de itt van elet.
-
ludcsa01
csendes tag
válasz
manchester85 #37773 üzenetére
Az iTunes mappán a C:/Program Files/iTunes mappát érted vagy ami a dokumentumok/zene mappában van? Ezt jó tudni akkor most jóól besz..tam.
Na mindegy azért köszi a segítséget. Még megpróbálom az iCloud-os biztonsági mentést a telón hátha az elmentene mindent és akkor azt csak vissza bootolom és annyi. Gondolom én. -
ludcsa01
csendes tag
válasz
manchester85 #37771 üzenetére
Már most fent vannak az iTunes-ban az alkalmazások. De ha rámegyek a telefon/alkalmazások és ott bejelölöm a pipát hogy az összeset szinkronizálja akkor a meglévő dolgaimat a kis ablakban szétzilálja és én ebből gondolom azt hogy nem fognak megmaradni a mentések mert a létrehozott mappa is eltünik ami a telón van. Ezért nem mertem rányomni hogy csinálja meg. Akkor semmilyen ötlet???
Vagy ez mindig így működik hogy ha én a gépemet formázom akkor egyútal a telót is szinte mert egyszerűen nem lehet telóról visszatenni a cuccokat az iTunesba? -
manchester85
veterán
válasz
ludcsa01 #37770 üzenetére
Most így fejből nem vágom, mert nem szoktam üres géppel szinkronizálni. Viszont ha megkérdi, hogy kívánja-e szinkronizálni az iTunes-ban lévő tartalmat az iPhone-nal, és ezzel minden korábbit töröl a telefonról, azt nem kellene elfogadni, főleg, ha üres az iTunes.
App-eknél ha átvitted a cuccokat, akkor nem történhet meg ilyen dolog, így ezt nem is értem, miért írod.
[ Szerkesztve ]
-
ludcsa01
csendes tag
válasz
manchester85 #37766 üzenetére
Magyar iTunesnál hogy vannak ezek?
Mert mikor összekötöttem a géppel akkor csinált egy biztonsági mentést és aztán rámentem a telefonra ahol ki tudom választani (info, alkalmazások, könyvek.....) és én a könyveknél kijelöltem a pipát hogy szinkronizáljon de nem hozta ki a telefonon lévő könyveimet. És rányomtam a szinkronra és az összes könyvem eltünt.
Még szerencse hogy csak azt próbáltam és nem az alkalmazásokat.
Valami más módja van ezeket felmásolni???? -
bandigno
senior tag
válasz
ludcsa01 #37764 üzenetére
vagy átmásolod az új gépre a teljes iTunes library-t vagy bukod a zenéket, képeket és nem "megvásárolt" appo-kat! azokat átmásolva az új gépre újból fel tudod tenni az iTunes-zal, ha megadod a megfelelő elérési útvonalakat!
ha átvitted a vásárlásokat, akkor a mentések megmaradnak, főleg egy backup mentés után!
[ Szerkesztve ]
-
ludcsa01
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy hogy tudom felmásolni az Iphone 4S-ről az összes dolgomat az újonnan telepített gépemre. Mert nem szeretném elveszteni a telefonomon lévő dolgokat az új iTunes miatt ami még ugyebár üres. És erre szeretnék valami megoldást kérni.
ELőre is köszönöm!!! -
xlife11
senior tag
Valaki esetleg tud olyan webáruházat, ill. boltot Szombathely környékén ahol lehet normális minőségű tokot venni iPod 3g-hez?Úgynézki a héten vásárolok, és szeretném védeni.
-
válasz
DanielK #37757 üzenetére
Inkább csak az, hogy még a drága fólia olyan,hogy hiába rakod fel tökéletesen, a szélén marad egy levegőcsík, egyszerűen nem tapad oda, pedig ott ugye nem az van,hogy "alatta maradt a bubi", hisz a szélén van. Egyszerűen nem ragad rá. Pont ezért végeztem a drága fóliákkal. Ahogy a tokok is, a tizedannyiba kerülők is simán vannak olyan jók, ha jó helyről rendeled,úgy a fóliákkal is ez a helyzet. Egy drága fólia áráért elronthatok 10 olcsót és ez a nem mindegy.
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #37755 üzenetére
Akkor nem csak Critonnak vannak dolgai.
(#37756) Criton: ha már nem látsz a karcoktól vagy annyira felpöndörödött esetleg. Amúgy nem kell. Párom a régi SGS-emet használja, amire a speedshopban tették fel a brando ultra cleart, tavaly márciusban. Azóta van pár karc rajta (táskában hordja, és a csak a hátulját védi egy lyukacsos Samsung tok), de őt nem zavarja annyira. Mondtam neki, hogy van azért még 2 fólia rá hotton (vettem pár tokot hozzá...
), ha cserélni kell szóljon. Még nem szólt.
A másik telefonomat is ő használja (Nokia E51), amire feltettem egy brando ultra clear fóliát a speedshopban még 2008-ban. Azóta egy karc sincs rajta (pedig ugynabban a táskában van, mint az SGS) és még mindig rajta van a telefonon. Ott mondjuk a kialakítás miatt nincs rajta karc, meg jóval kisebb kijelző.[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz
DanielK #37754 üzenetére
Na az jó akkor, majd ha a Brandot lecserélem, akkor ezt már talán én is felfogom tudni rakni a youtube videó segítségével.
A fóliákat egyébként mennyi időközönként érdemes cserélni?, csak hogy "Citron" maradjak
icecave: A Sena Corsa tokban szerintem nem lenne probléma, főleg ha egy idő után tágult is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DanielK #37751 üzenetére
A helyzet az, hogy elég vastag ez az üveg... biztos jó, de vannak kételyeim azzal kapcsolatban,hogy egy "becsúsztatós" tokba, ahova eddig pont befért, ezzel együtt hogy fog belemenni, meg mennyire mozdítaná el a felületen a "fóliát", mivel ekkora vastagságon a szélén már mibe kapaszkodni, hogy úgy mondjam.
Én többek közt most ilyet is rendeltem: [link] Kíváncsi vagyok, mekkora lesz a különbség 5-10-ed áron...
Criton: ha jól felteszem, egy crystal fólia 3 hónapot simán rajta van, akkor is csak azért veszem le, mert már viszket a tenyerem, hogy úgy le kellene cserélni (pedig felesleges lenne arra viszont jó,hogy újabb 1-2-t elrontsak, mire egyet tökéletesen felteszek).
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #37748 üzenetére
Jajj azt nem szeretném...
Nekem igazából a megoldása tetszik, hogy üveget taperolsz és nem fóliát. De igazából elég a brando is rá, szóval nem a telefon védelme miatt tenném fel rá.
Ha tudnám, hogy az iPad háta éves szinten max 1-2 mikro karccal bővül, akkor azt sem félteném ennyire. Kivettem az ozaki wardrobe tokból és hát pihe könnyű és a fogása is atom stabil. Szóval lehet megmarad "naked"-en, ha meglesz majd a billentyűzet hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
-
DanielK
addikt
válasz
KonzolKartel #37742 üzenetére
Én is nézegettem, bár még jó a karácsony előtt vásárolt brando ultra clear fóliám, így még nem rendelek. Ha rendeltél, akkor beírhatnál ide egy szösszenetet róla.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Beléptem ismét a jb táborba.
Ha nem kapok idegrohamot, maradni fog.
-
KonzolKartel
őstag
SGP GLAS.t fólia elég tetszetős. Üveg "fólia"
. Szerintem én rendelek egyet.
-
Criton
veterán
Az iCase Slim Fit tokom nem nagyon akart tágulni így tényleg egy rémálom volt a telefon kivétele.
Sena Corsa tok lett, nagyon jó, szintén szoros, de a nyelvnek köszönhetően könnyű kivenni. Megéri az árát!
Ajánlani tudom -
BossBoss
őstag
Hogyan tudom az iphonnal felvett videókat elforgatni és átkonvertálni. Sajnos fejjel lefelé sikerült felvennem, vagyis win így jeleníti meg. Szeretném másoknak továbbítani esetleg asztali lejátszókra és nyilván nem fejjel lefelé.
Amúgy ez a VirtualDub nem ismeri fel a formátumot. Van valakinek megoldása?
-
válasz
jozsi252 #37727 üzenetére
Ez annyira egyszerű számolás, hogy van is rá app, ahogy írtad, úgy hívják: calculator
Egyébként biztos jobb lenne olyan, amire gondolsz, de az előbbi mondatom miatt gondolom senki nem vágott bele a hatalmas fejlesztésbe, hogy ilyen is legyen. Aztán max kiderül,hogy tévedek, elvégre gyakorlásnak még jó is lehet valami kezdő fejlesztőnek.
-
jozsi252
veterán
Nem találkoztatok még olyan appal amivel kilehet számolni a keverék benzint?
Tehát beleírom hogy 1:30-as keverék kell. Beírom hogy 7dl benzinem van, és kiírja hogy mennyi olajat öntsek bele?
tudom kilehet számolni egy kis számológépen is de így jobblenne azért, ha lenne valami ilyesmi app.
És ha lehet ingyenes legyen.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Valami védőtokot tudtok ajánlani jó áron i4-hez? Szilikon tokokat kedvelem, de nem akarok túl vastagot.
Más: a home gombom egy ideje duplán kattan (marha idegesítő), bizonytalan a nyomáspontja, és 10ből 1szer nem is érzékeli a nyomást. Szerintetek cserélnék gariban? -
zaskar
senior tag
Lassan 3 hónapja van i4-em, de majdnem az első dolog volt, hogy megvettem a puffint. Nem feltétlen a szórakozás (videók nézése stb.) miatt, hanem azért, mert sajnos még mindig akadnak olyan honlapok, ahol fontos infókat tesznek flash-be. Korábban ilyen volt pl. a volán helyközi buszmenetrendje (azóta már van egy új, flash nélküli felület is), vagy egyik színház honlapja, ahol a szereposztást csak flash-el lehetett elérni. De kellett már visszahallgatnom a rádió hangtárából is korábbi műsorokat, az sem ment a puffin nélkül. Ha nem is sűrűn, de sajnos beleszaladok néha, hogy kell a flash. Ha nem lenne ez a puffin, igencsak bosszankodnék, hogy nem tudok megnézni egy-egy fontos infót szükség esetén, csak mert nem droidom van...
-
DanielK
addikt
válasz
KonzolKartel #37722 üzenetére
Jó neked. Bár attól függ, hogy mit néztél rajta. Pl párom online sorozatokat akart nézni rajta (iPad 2) - Puffin Browser, és szörnyen akadozott.
(UPC 120-as csomag, Linksys N-es router - 300MB - szóval a nettel nincs gond otthon)
[ Szerkesztve ]
-
KonzolKartel
őstag
A puffin milyen elven müködik? Nekem nagyon faszának tűnik. Pár flash-t megnéztem vele, és mind akadásmentes volt.
-
válasz
vadászcsiga #37718 üzenetére
Nem lehet, mármint puffinnal is annyit ír ki,hogy "missing plugin".
-
DanielK
addikt
válasz
FefeeX #37717 üzenetére
Sokáig a magyar iTunes (zene) elindulását is rájuk fogták, aztán kiderült, hogy az Apple-nek régen még nem voltunk elég nagy piac. Szerintem most sem ők a hibásak, egyszerűen a piacunk nem olyan nagy, hogy azonnal beindítsák. Persze nem védeni akarom őket, szóval szerintem lesz abból valami.
(#37718) vadászcsiga: ha a Puffinnal vagy Operaval nem megy, akkor szerintem sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Icecave vagy valaki más tényleg érdekelne a válasz erre. Lehet vagy nem?
-
-
zack
nagyúr
Már megvittattuk párszor. A 256 kbit/s AAC ha eredetiből tömörítik, szinte CD minőség. Az iTunes-ból eddig letöltött számok mind baromi jó minőségűek. Simán lecserélném a FLAC/Apple Lossless verzióimra, mert nem lenne velük a macera, hogy albumborítót keresni hozzájuk stb. Persze az eredeti FLAC számokat megtartanám itthoni lejátszásra, csak a telón használnám az AAC verziót. Arról nem beszélve, hogy a letöltött Lossless-t még le kell ellenőrízni, hogy nem e mp3-ból lett felkonvertálva stb.
(#37713) Blaise
Igen, arra. Semmi hír sincs róla nálunk mikor lesz elérhető?
Furcsa, hogy a környező országokban már van, nálunk meg még hír sincs róla mikorra várható.
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz
LogitechG15 #37705 üzenetére
elviekben csak a T -nel mukodik az, hogy ha uj keszuleket kapsz ujraindul a garancia...
-
zack
nagyúr
Van hír egyébként az itthoni "zenéinket legalizálhatjuk egy bizonyos éves díj megfizetés után" projektről? Talán ez az egy dolog tartana most vissza a cserétől.
Mert ez az dalonkénti 1€ elég horror ár, még akkor is, ha a nagy részét le tudom tölteni innen-onnan Lossless-ben.
Az éves 20-30 dodó viszont korrekt lenne a számaink legalizálására.[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
A DropBoxban tárolt Libre Office ods, odt fájlokat nem tudom megnyitni. Ennek kiküszöbölésére van valami mód?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
LogitechG15 #37643 üzenetére
Szerintem értelemszerű a dolog,ha kicserélik másikra új sorozatszáma lesz ,a régit törlik és véleményem szerint meghosszabbítják a garanciát a cserélt készülékre.
-
eszgé100
őstag
válasz
manchester85 #37696 üzenetére
film.indavideo.hu
Bocs a "link" szmájliját fejből nem tudom
-
TonTomika
aktív tag
válasz
LogitechG15 #37705 üzenetére
Ne az APR-eket szídd. Annyit tudnak intézkedni, amennyit az Apple megenged nekik és az nem sok. Nagyon durván meg van kötve a kezük szinte minden téren. Ausztriában meg rendes, hivatalos Apple Store van, nem pedig APR. Ott hivatalosan is jelen van az Apple ilyen szinten, itthon még csak online.
[ Szerkesztve ]
-
LogitechG15
tag
Köszi a választ!
Ez biztosan így van az apple storenál is? Vagy t-mobile és apple store ugyanúgy dolgozik?
Csak dicsérni tudom ezeket a majom APR-eket hogy ők nem képesek foglalkozni az USA telókkal viszont egy országgal arrébb érdekesmódon már nem csak regionális garancia van az iphonera.... ki érti ezt...?! -
FefeeX
veterán
válasz
bandigno #37635 üzenetére
igen, amikor megkaptam az volt az első teendőm
szóval nem értem, minden esetre mióta levettem a sim pint, nincs gond
vadászcsiga: azt tudom, hogy a szigetelésen változtattak, nem azt mondom, hanem valaki a korai vásárlók közül írta valahogy úgy, hogy teljesen más a nyomása is
ezt bátorkodtam megcáfolni, mert ipadon tényleg más, de ezen nem...
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz
vadászcsiga #37700 üzenetére
Sokszor, mivel játszom a tanoth.hu-val (online RPG / karakter-fejlesztgetős játék), és full flash az egész. Mivel gyakran vagyunk Párom édesanyjánál Pécs mellett vidéken, és sokat vonatozom is, ezért igen, sűrűn használom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #37701 üzenetére
Nem kell megvedenetek a flasht hasznaljatok egészséggel. De ha már erről van szó arra van valami megoldás ipadon hogy az mtv.hu videotárában lehessen filmeket nézni? Ott ugyebár wmplayerrel lehet megnyitni a filmeket. Feleségemnek pár hónapja emiatt vettünk netbookot és nem ipadot. Rendszeresen nézi meg ott a műsorokat, régi sorozatokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...