Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Lmh
őstag
köszönöm
Ha nem csal az emlékezetem, az apple már csak az 5+os iosokat írja alá :S Lehet most nem variálok, örülnék neki, ha egyáltalán működne rendesen a telefon, most nagyon rámhozza a szivbajt, 2 hónapja vettem :S Csak működjön, az sem érdekel már végülis ha 1.0.0-ás iossal
-
Mela Kehes
addikt
Ilyesmit használ valaki?
-
vans?
őstag
"A DFU (Deep Firmware Upgrade) mód hasonló, de itt több rendszerszintű ellenőrzés sem fut le, ha a készülék operációs rendszere valamilyen okból összeomlott, ez jól jöhet a javításhoz. DFU módba lépés:
-csatlakoztassuk az adatkábelt
-kapcsoljuk ki a telefont
-nyomjuk le egyszerre a HOME és a POWER gombot
-10 másodperc után engedjük fel a POWER gombot, és tartsuk a HOME-ot további 10 másodpercig.
Ha jól jártunk el, akkor a telefon képernyőjén semmi nem látszik, azonban az iTunes felismeri a telefont és a fentebb ismertetett módon betallózhatjuk a letöltött, eredeti firmware fájlt."Idezet az elso hsz.-bol.
-
Lmh
őstag
No, az iménti hsz-re nem érkezett válasz, gondolom nincs ötletetek. Akkor próbálkozom máshogy. Hogyan tudom DFU-ba tenni vagy mibe? home+kikapcs gomb? Az mire jó? Kipróbáltam, hogy felhívtam magam, kicsöngök, de semmi szösszenés a telefonon, semmi csöngés, semmi villanás, mintha ki lenne kapcsolva. Ha gépre dugom, akkor sem ismeri fel a gép, szóval restore-t sem tudok nyomni :S:S plz help!
szerk: vans, köszönömna közben találtam egy forumot ahol rendesen leírták ezt a home+kikapcs gombot ( nem nyomtam elég ideig ) most 4.3.3-as ios van a telón, jailbreakelt. Most akkor hogy tudok úgy teljes restore-t tolni, hogy 4.3.3 maradjon? ( JB ha elveszik az kicsit sem érdekel )
[ Szerkesztve ]
-
MajaG
senior tag
Srácok! Tud valaki segíteni, csináltam nagy nem oda figyelésembe 1 hibát, legalizálni akartam a pagesemet, de szórakozottságomba, itunesba vettem meg az iOS verziót, vissza lehet valahogy vonatni a vásárlást?
-
alienpapa
senior tag
máyköl, Ragnar95
Köszönöm! -
Ragnar95
félisten
válasz
alienpapa #36883 üzenetére
Ez pl 90, bár ez szoftveres független, de 115-ért már találtam gyári független 32gigás i4-et rögtön az 1. oldalon,ha kicsit keresgélsz, szerintem simán találsz
-
máyköl
veterán
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Problémák vannak az iphone 3gs-emmel. Folyamatosan magától újraindul, kifagy és kikapcsol. Most kikapcsolt és nem tudom bekapcsolni, töltőre dugva sem reagál ( kb 98%-on kapcsolt ki ) :S Van valami ötlet, hogy mit csináljak vele? Próbáltam más töltővel, más konnektorban... Semmi :S
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Pastika
aktív tag
Ugyan korábban már kérdeztem, de sajnos akkor senki nem tudott válaszolni, azóta hátha. 4S-t használ valaki Telenorral? Gondolkodom egyen, de annyi rémhírt olvastam más fórumokon SIM hibáról, hogy elrettentem... Igaz a legtöbb tapasztalat tavaly novemberi, valószínűleg első szériás telók voltak. Elvileg a 128KB Telenor SIM és a frissítés megoldja ezeket sim hibákat? Nem akarok lutrira menni, és egy nagyon drága iPodot venni, mert nem megy vele a telefonálás..
Akinek van tapasztalata legyen kedves írja meg. Köszönöm! -
alienpapa
senior tag
Apple store-ban milyen gyakran szoktak árat csökkenteni? A 3gs már elég régóta 113900-on van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
eszgé100 #36865 üzenetére
Már fogalmam sincs mi volt az, a 4. oldalon volt a 8-ból nem hiszem hogy mostanában töltöttem le nálam ez úgy működik hogy első oldal a naponta használt appok aztán időrendben a többi tehát a legutolsón vannak a legfrissebben letöltött progik. Mindegy majd ha nagyon kell úgyis eszembe jut és újra letöltöm.
Modjuk ez hülyeség hiszen azóta biztos szinkeltem a telefont nem is egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
tudom, hogy csak mobilneten van limit, de nekem mindegy, mert korlátlan mobilnet van az előfizetéseinkben, ezért nincs vezetékes netünk sem és ezért bosszant, hogy nem lehet kikapcsolni.
régebben mindig az iTunesban vettem meg a méretesebb appokat, de nem igazán szeretem, a telefonon egyszerűbb használni az AppStore-t, meg nem kell szinkronizálgatni sem utána, de amióta két iPhone van a háztartásban, azóta nem gond, ha nem vagyunk iTunes közelben, mert elég csak benyomni az egyiken a tetheringet, a másikkal meg rácsatlakozni wifin és meg is van oldva a probléma.TMBC: lehet telefonon vette meg az appot és még nem szinkronizálta iTunes-szal.
vadászcsiga: nézd meg a Purchased alatt, hátha beugrik, ha rápillantasz. ha mostanában vetted akkor úgyis ott lesz a lista elején
Regnar95: thx, meglesem
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz
vadászcsiga #36863 üzenetére
pedig kene neki
-
vadászcsiga
félisten
Azért meglehetősen genya ez az iTunes. Véletlenül töröltem valamit a telefonomról de olyan gyorsan történt hogy nem láttam mi volt az, nem baj gondoltam most jól jön az iTunes hülye szokása hogy visszaszinkronizálja azokat az appokat amit nem rajta keresztül töröltem. Szerintetek visszarakta? Köcsög
szerk: visszaszívtam, nem is volt lementve az appok közé így nem is volt semmit visszaszinkelni.
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz
gaben88 #36846 üzenetére
@Ocarina hozzaszolasara hivatkozva, erdemes megnezegetni a kovetkezo (altalam hasznosnak tartott) tweakeket:
- sbsettings
- infinifolders
- installous 4
- intelliscreenX
- iphonedelivery
- magyar bill fix
- springtomize 2
- wifi boosternyilvan ezeken kivul meg sok-mas -es mas hasznos tweak letezik, erdemes picit bongeszgetni a neten
-
-
gaben88
őstag
2-3 napja használom a 4S-em, de már most van rajta 0.49GB egyéb adat, miközben szinte még semmi nincs a telefonon! Ez mi lehet? :S
Felraktam most a Cydiát. Tudtok tippeket mondani, hogy milyen alkalmazásokat érdemes onnan lekapni?
-
majestic
őstag
-
TBMC
addikt
válasz
máyköl #36820 üzenetére
az apple oldalan kis segitseg mi a teendo ha betelt az authorized cp-k szama:
To deauthorize all computers associated with your account
If you find you have reached 5 authorizations, you can reset your authorization count by clicking Deauthorize All in the Account Information screen.
Click iTunes Store in the menu on the left side of iTunes.
If you're not signed in to the store, click the Account button, then enter your account name and password.
Click the Account button again (your ID appears on the button), enter your password, and then click View Account.
In the Account Information window, click Deauthorize All. -
TBMC
addikt
válasz
kisferi #36829 üzenetére
ha ujratette az itunes a sw-t rajta, es kapsz egy pop-up ablakot, hogy 10mpen belul visszatoltesre kerulnek az eddigi adatok akkor celszeru lehuzni, s majd utana visszadugni a keszuleket USB-re s majd te leszinkronizalod azt, hogy ne tegyen vissza mindenfelet, foleg ha jelenleg nem ios 50.1-en vagy (hanem regebbi verzion, mert akkor esetleges zuroket is okozhat)
-
TBMC
addikt
válasz
kisferi #36826 üzenetére
jailbreakelve van keszuleked? (vigyazz! amennyiben igen, az elveszik s ujra kell jbzni)
- amennyiben nincs, termeszetesen igen, csak sima restore/visszallitas s az itunes elvegzi a feladatat - ios 5.0.1-re fog frissiteni ha jelenleg nem ez van a keszulekeden
- szinkronizalni pedig appstore accountal vagy itunesba ha az alkalmazasok mappaba betudod toltogetni az adott alkalmazasokat, s szimplan leszinkronizalod majd a szuz rendszerrel[ Szerkesztve ]
-
kisferi
tag
-
snooze
veterán
létezik olyan progi,ami az other mappát láthatová teszi telon is ha még az IOS4-es verzio van fent?köszi!
-
máyköl
veterán
Van olyan AppStore ID -m, amihez nincs megadva semmiféle bankkártya, a "none" opció volt bejelölve a regisztrálásnál.
Viszont van egy csomó olyan app, amit ezzel az ID -vel töltöttem le, amikor egy játék vagy program ingyenes volt.
Hogyan tudom ezeket az appokat szinkronizálni az iTunes -al? A sima szinkronizációt nem engedi, mivel már 5 számítógéppel volt.
Ha az Apple oldaláról próbálom letölteni, és be vagyok jelentkezve iTunes -ban azzal az ID -vel, úgy sem engedi, mert ha beütöm a jelszavam, elődobja az ID adatait, bankkártyadatok, név. cím, stb.Mit tegyek?
-
kisferi
tag
-
kisferi
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy 850Mb egyéb fájlom van a telefonomon.
Megnéztem a használatban, ott összeadva közelében sincs ekkora méret.
Mitől keletkezik ez a nagy méret? Hogyan lehet ezt törölni?(pl:restore ?)
Megvettem az IGO-hoz a 3D épületeket. Ezt hogyan lehet az Itunes-ba menteni, mert
a telefonnal vettem? Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Ap3x89
aktív tag
üdv! jbztem egy iphones 3gst (5.0.1) és amikor megvolt minden rendben volt de kiírta h aktiváljam a telot itunesen keresztül. de amikor rádugom a gépre a telo mindig újraindul mi lehet a probléma? előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Criton #36804 üzenetére
Ha ennyire félted, akkor tegyél rá elő és hátlapi fóliát és végül mehet rá az apple féle bumper.
Haverom többször ejtette már el a telefonját, de a bumper megvédte. Pedig egy éves a készülék. (megjelenéskor vette t-nél)
Amúgy én is ezt csináltam.A bumper ráadásul jó fogást ad neki!
-
Criton
veterán
Néha érzek egy kis laggolást a menüben, elvileg semmi nem lehet beakadva.
Az 5.0.1 rossz OS, hogy van laggolásMert valaki korábban írt valami hasonlót...
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz
máyköl #36802 üzenetére
Teljesen igazad van, néha még én is ezt gondolom magamról.
Nem volt egy olcsó telefonés nem sűrűn veszek ilyet (ezért a para), de eddig viszont minden téren jobban bejött mint az Android. Mondjuk ICS-t még nem láttam, de szerintem annyi újdonságot nekem nem hozott volna, hogy abban a táborban maradjak
-
máyköl
veterán
válasz
Criton #36800 üzenetére
Meg se fogd inkább, lehet az is rosszat tesz neki.
Mégis mi baja lenne, hogy kicsit erősebben megfogod a telefont? Nem gagyi műanyagból van.Nem bántásból, de néha már iszonyúan eltúlzod a dolgokat.
Lazulj el, a telefon van érted, nem te ő érte. Fogd meg azt a telefont, és vedd ki a tokból, nem fog betörni a digitizer, elhiheted. Ha meg egy mikrokarc ott van a felső sarkában, hát legyen, egészségére. Ha nagyon fáj az a karc, akkor fóliát vegyél rá, vagy egy tokot.