Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Akciókamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Mela Kehes #44808 üzenetére
Most már, hogy rájöttem az okára én is ezt fogom tenni. Kipróbáltam T-mobilos telefon hívásánál szinte azonnal megy, telenor és vezetékes telefon esetében késik picit. Kipróbáltam két teljesen más típusú telefon között és ott is fent áll ez a dolog, talán rövidebb ideig, de érzékelhető. Lehet valami hálózati dolog.
-
Sur1G
aktív tag
Most, hogy feljött ez a téma rájöttem, hogy miért nem reagálnak a köszönésemre a hívó felek. Úgy 1 - 1,5 sec kimarad miután felveszem a telefont. Nem mindig tűnik fel, de lehet azért mert kell annyi idő ameddig a fülemhez teszem a telefont. Érdekes... T-s vagyok gyári 4S.
-
Sur1G
aktív tag
Valakinek esetleg lenne ötlete, hogy miért nem értesít a műsorújság alkalmazás a beállított műsoroknál? Restore volt 5.1 új telefonként beállítva.
-
Sur1G
aktív tag
A Vibert használóktól kérdezem, hogy, ha nem fut a háttérben a program, akkor nem kapom meg az üzeneteket? Eddig működött, teljesen mindegy volt, hogy most fut vagy nem. Reggel bekapcsoltam és kiírta, hogy csak akkor kapok üzeneteket, ha fut a háttérben. És tényleg. Ezt az új viber okozta vagy csak nálam van valami gebasz?
-
Sur1G
aktív tag
Nem tudom volt e már, de én azt vettem észre, hogy ha sokat basztatom a lock screenen lévő kamera előhozást, néha-néha nem akarja aktiválni a kamerát csak az az objektív szétnyílós kép van kint.
-
Sur1G
aktív tag
Ismer valaki véletlen olyan műsorújságot, amiben van lehetőség értesítést beállítani adott adásokra, hogy előtte pár perccel jelezzen? Eddig a t-home-os műsorújságot használtam, de egy ideje nem jelez.
-
Sur1G
aktív tag
Próbálom megvenni GTA3-at és azt írja ki, hogy ezt a tételt most nem tudom megvásárolni, módosításra kerül, próbáljam később. Erről valaki tud valamit?
-
Sur1G
aktív tag
Meg szeretném kérdezni a 4S tulajokat (t-mobile), hogy tapasztaltok olyat mostanság, hogy telefonálás közbe eldobja a jelet teljesen és csak a repülőgép mód segít, hogy újra hálózatot találjon? December eleje óta van meg a teló és most 2 hete kb elkezdte és egyre gyakoribb és elég idegesítő. Restore segíthet vagy ez a probléma másnál is fent áll? Nincs jb és nincs is telepakolva 1000 programmal.
-
Sur1G
aktív tag
Tud valaki olyan játékot, amit lehet két iphoneon bluetooth-on keresztül játszani? Használtam a keresőt de nem sokat találtam.
Köszi
-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Szeretnék segítséget kérni, mégpedig abban, hogy akarok venni egy olyan progit ami avi-kat esetleg 720p-s mkv-t lejátszik iphone 4S-en. Olvasgattam fórumon, hogy az Oplayert és az AVPlayert szoktátok ajánlani. Én letöltöttem az Aceplayert (ingyenes votl) amivel nem is lenne bajom , ha nem szaggatna egy csomó film rajta. Azt kérdezném, hogy akik most használják a fent említett programok egyikét mi a véleményük róla, és melyiket ajánlanák? Illetve, ha van valami jó ingyenes azt is szívesen várom. Köszi -
Sur1G
aktív tag
válasz
icecave #25705 üzenetére
Nèzd zavaró mikor csak az órát akarom megnezni, és sajnos sokszor kell neznem és tényleg idegesít. (a felgyújtás mint gondolat a sok apró probléma együttese miatt alakult ki bennem kezdve az aksival aztan a hangos rezgomotorral ami tárgyaláson elég gáz, es most ez, aztán abba bele se merek gondolni hogy a napi 1-2 hívás szètkapcsolás és utána nem tudnak elérni pár percig is a telefon hibaja
)
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Valaki megtenné, hogy megnézi a (#25597) hozzászólásomban kiírt problémát? Nem emlékszek, hogy 5.0 alatt lett volna, mert akkor már idegbeteg lennék... Köszi
Iphone 4S -
Sur1G
aktív tag
Van egy számomra idegesítő dolog, nem tudom, hogy másnál is jelentkezik vagy csak én vagyok fogyatékos, de ha úgy 4-5 percnél tovább nem nyúlok a telefonhoz és alvó állapotból rányomok, hogy kapcsoljon be kb 1 másodperc amég reagál. Utána gyors meg minden, de néha zavaró. (iphone 4S)
-
Sur1G
aktív tag
Nem tudtok véletlen olyan pdf olvasót iphone-ra amiben lehet keresni a pdf-en belül?
-
Sur1G
aktív tag
Amióta meg van ilyen. Egyszer már újratettem más okok miatt, de nem változott semmi. Szoftveres gond lehet szerintem. Másnál normálisan jelenik meg mindenhol? Pl. beteszem videót a vágóba és fejjel lefelé van. Nem azért van az 1000 szenzor a kütyübe, hogy ilyen ne történhessen?
-
Sur1G
aktív tag
Lehet volt róla szó vagy amatőr a kérdés, de ha csinálok képet illetve videót i4s-el, miért fejjel lefelé jelenik meg a számítógépen? A képek miniatűr ikonjai fordítva vannak, ha megnyitom, akkor elfordul, de mondjuk egy asztali képnézegető fejjel lefelé jeleníti meg, ugyan ez van a videónál is. Úgy gondolták, hogy úgy használja az ember, hogy a lefelé van a képkészítő gomb fotózásnál?
-
Sur1G
aktív tag
Tapasztatlatok olyat i4S-nél, hogy elég hangos és idegesítő lett a rezgés a telefonnál? Olyan, mintha berezonálna... Oké, hogy új a rezgőmotor benne, de ez kissé már túlzás szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával