Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
-
Hooper
őstag
Valami rendes fóliát is tudnátok ajánlani?
Fényes érdekelne, ami a legkevésbé zsírosodik és kb olyan mintha rajta se lenne
Régi telmon Brando UltraClear volt, az nagyon jó cucc, csak tiszta zsírmágnes.Cybertrone - ejtés ellen azért vékonysága ellenére véd valamit?
Belső oldala gondolom sima műanyag?! -
SÖ
addikt
Tudja valaki mikorra várható a Hoodoo?
-
S3cu
tag
Sziasztok, pár napja feltűnően merül a telefonom, volt újraindítás, meg minden, de nem tudom mi lehet a gond, ezen restore segíthet, vagy az akksim kezd kipurcanni? 1,5éves i4 5.0.1-el
Van AppStore-ban ez a RAM Doctor, ezt próbálta már valaki?
-
bepe79
addikt
Az EA Daily Deals keretén belül ingyenes a Need for Speed: Undercover (iPhone) is:
( ! )
-
Orient84
aktív tag
Sziasztok,
vki tudja hogy kell beállítani a fríméles e-mail fiókot ájfonra,hogy tudjak küldeni?Fogadni tudok,de küldeni nem.
-
manchester85
veterán
Akik sokallják egy program árát, azok álljanak össze, és vegyék meg többen együtt. Két account is tökéletesen használható egy telefonnal, az egyik kifizeti, a másik meg letölti a már megvett appot, aztán vissza lehet változtatni a jelszót.
Én már korábban is szorgalmaztam, hogy lehetne alakítani egy ilyen kisebb csapatot erre vonatkozólag, persze sok esetben mindenki mást akar megvenni, de drágább programok esetében, vagy sok program vásárlásakor ez hasznos dolog lehet. Benne van a progi árában, hogy nem egy eszközre tehető fel. Egyébként ez a későbbi készülékcserét se akadályozza, arra is ugyanúgy feltehető.
[ Szerkesztve ]
-
sipi83
aktív tag
válasz
TonTomika #27565 üzenetére
Szia !
Én egy hete használok egy Jabra BT3030-at.
Teljesen kompatibilis az 4S-el. 3-4 mp után "párosodnak" egymással.
A play gomb rögtön indítja a zenelejátszót a telón. A felső állapotsávban még a headset aksijának a töltöttségét is jelzi.
A hangminőség nem eget verő, de 3,5" jack van rajta azt dugsz bele amit akarsz.
Egy jobb fülessel sokat javul.A dizájn pedig vagy bejön vagy nem.
Esetleg itt az utódja: ClipperNálam best buy.
-
vans?
őstag
válasz
ittakary #27554 üzenetére
Nalam is ugyanez a helyzet, csak ezert warezolnek, de nem. Viszont igy meg... En is kiprobalom majd a Lite verziot, kivancsi vagyok, mennyire van lebutitva... Alapbol tudnia kene a telefonnak/Touchnak a teljes Office-t szerintem is.
@b4zsi-: na az kiraly, akkor meg ramasolni sem egyszeru a dokumentumokat..?
-
zaskar
senior tag
válasz
Szia! Én MW600-al használom a i4-et, igaz, csak zenehallgatásra, és nem túl régen. A headset funkciói (pause, léptetések, szám címének megjelenítése) is jól működnek vele, igaz, csak a gyári lejátszóval (próbáltam vagy 2-3 más lejátszóval is, de ott a vezérlés nem működött). Sokak szerint a beszélgetés minősége csapnivaló, de ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, mivel csak zenét hallgattam eddig vele. Pár órás használat nem meríti jelentősen az akkut, de teljes napon keresztül a merülés számottevő lehet. Amúgy maga a headset közel 10 órás készenléti időt tud, ami elég jónak számít.
-
JamesHun
addikt
válasz
nekem is ilyenem van
néha művel furcsaságokat, de szerintem az új BT chip a ludas
3GS bt chipje másabb volt
pl a cégnél aki eddig 3GS-t használ annak az autós kihangosítója tökéletes volt
I4S el meg folyamatosan szarakodik, és sokszor kell újrapariztatni a készüléket a telefonnalnekem akkor vacakol néha ha zenét hallgatok, felveszek egy bejövő hívást és utána leteszem akkor 90% ba a telefon bt-t ki kell lőni és vissza, akkor megy megint a zene
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
A fekete színű iPhone4 készüléknek is van a rendszercsatlakozónál indikátor fólia?
(Mert a fehéren látom, hogy ha elszíneződött, de a feketén nem tudom, hogy ez látszódik-e).Köszi,
Balázs -
kenny123
addikt
válasz
Barett 50cal #27578 üzenetére
Most jött ki a törtverziója, gondolom agyonterheli mindenki a szervert..
-
Barett 50cal
senior tag
Sziasztok! Masnak sem mukodik a Siri!? Tegnap este is probaltam beallitani vele valamit, nemvolt kepes, 3x is bemondtam neki, 10s utan aztmondta megegyszer... Aztan volt kesobb egy picivel olyanis hogy aztmondta most nemtud csinalni semmit, probaljam meg kesobb. Mist 2perce kiprobaltam es csak gondolkozik,kiirja mitmondtam neki es semmi valasz...pedig wifin vagyok, es nagyonisjo,szoval nem ez a gond. Valaki otlet?:/
-
Kommy
veterán
válasz
skylinelaca #27575 üzenetére
A te védelmed érdekében kéri el, de a beállításokban ki lehet kapcsolni, ha jól emlékszem.
-
skylinelaca
senior tag
nemtudjátok esetleg hogy az iTunes miért kéri el minden ok nélkül mindig a jelszavam, és hogy jelentkezzek be? De ma pl 4x egymás után kérte (nem, nem írtam be rosszul). Utolsó frissítés óta csinálja addig nem csinálta, csak be voltam jelentkezve és ennyi....
-
eszgé100
őstag
válasz
manchester85 #27447 üzenetére
a betallózásig tiszta, de a gépen levő 4.3.5-ös SHSH fájlt hogyan tudom felhasználni? azt nem kellene előtte valahova feltölteni valamilyen cydias szerverre, hogy onnan kérje le?
Atikusz: Beállítások -> Személyes hozzáférési pont -> Be. fel fog ugrani, hogy min keresztül kapcsolódjon, wifi-n, BT-n, vagy usb-n
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
Ha egyszer megvásárolok egy alkalmazást és később újra le akarom töltenu, akkor nem kell újra megvenni igaz?
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
A fülhallgatós topikban kerestem egy pró teljes értékű távirányítós headsetet iPhone-hoz, egyet ajánlottak de nem igazán nyerte el a tetszésemet.
A fórumban visszaolvasva viszont az egyik fórumtárs ajánlott valakinek egy sztereó cserélhető végű BT headsetet, ezt ni: SonyEricsson MW600.
Noha itt azt írják, hogy kompatibilis az iPhone-al (4S még nincs a listán de szerintem ez nem mérvadó) van-e valakinek tapasztalata ezzel a kombinációval kapcsolatban?
Mennyire merítené durván a telefont a folyamatos BT kommunikáció?
Örülnék neki ha ez egy járható út lenne, egyrészt megszabadulok némi kábeltől, másrészt használhatom tovább a szeretett fülesemet és nem kell sok tízezerért venni egy (számomra) megfelelő minőségűt.
Előre is köszi a válaszokat!
-
HellGreg
őstag
Tényleg, 8 eurónál olcsóbb, 1-2-3 eurós filmeket nem árulnak a telefonra?
-
b4zsi-
őstag
Quickoffice lite van nekem. Ingyen mindenféleképpen megéri. Szerintem legjobb dolog benne (pl. Word) hogy ha belenagyítasz megfelelően tördeli a szöveget. Mindent megtudsz vele nyitni a fájlokat dropboxból teszem rá. Dropbox alapja is jó talán gyorsabb viszont nincs benne keresés és nem tördel. Itunessal nem lehet a quickofficers másolni eddig csak a pdf lite- ra tudtam.
-
Pont most volt leárazása a QuickOffice-oknak
De valóban mocskosul drágák... Alapból kellene a telefonnak ezeket a dolgokat tudnia... Az ilyeneket warezolnám le legszívesebben, ha lenne JB a telefonomon -.-
Szerk:
Megvan az eddigi legjobb akkuidőm: 9 óra / 2 nap / 17%
Ma reggel láttam, hogy 35% volt, de feltölteni már nem volt időm, így indultam el vele: 2 óra zenével, és minimális wifis netezéssel (3G off ezúttal) sikerült alig bemenni 20% alá (el szoktam kerülni, ha lehet)[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, kb 2 napja lettem egy iphone4 tulajdonosa, és arra lennék kiváncsi, hogy az akku élettartama mennyire mondható normálisnak. Utoljára 10 óra 40 perce vettem le a töltőről, és általános használat mellett (netezés, kb 20 perc telefonálás, irogatás skypon) most van 42%-on. Ez mennyire reális?
Köszi előre is -
vans?
őstag
sziasztok,
Office learazasok nem szoktak lenni? Eleg draga mindegyik (na jo, viszonyitas kerdese), melyiket ajanljatok? Docs2Go, QuickOffice, vagy valami ingyenes alternativa is van, amelyikkel normalisan lehet doc-ot, xls-t, vagy ppt-t olvasni (esetleg szerkeszteni, de minimalis)?
-
válasz
Cybertrone #27544 üzenetére
Dehogy, 1-2 hetente elég. Ha ennél tovább gyűlik a por alatta, az meg fog látszani a készüléken.
-
manchester85
veterán
válasz
Cybertrone #27544 üzenetére
Leevésre semmiképp se, tegyél rá köténykét.
-
b4zsi-
őstag
válasz
hemaka #27543 üzenetére
jól van akkor. Majd ha nem megy már be a csatlakozó akkor hozom a morzsaszívót vagy az ipari porszívót...
Szerk:
Amúgy tényleg nagyon sok koszt összetud szedni egy tok alatt a gép. Nekem az alma logónál van kivágva a moshi tok. Egyik nap leszedtem megtörölni és mit ne mondjak a tok már nem volt ott de a porkarika még igen....
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Cybertrone #27539 üzenetére
Azért levenni, és a mögé ment port letörölni nem árt, mert szépen a mögé ment por olyan jól össze tudja karcolászni a telefont, hogy "öröm nézni"
-
b4zsi-
őstag
Használ valaki dokk csatlakozó dugót, vagy nektek nem porosodik nagyon az a rész?
-
kenny123
addikt
válasz
kenny123 #27530 üzenetére
Hoppáré, rájöttem ám magamtól, csak letöröltem az igotya-t, és ujraindítottam a telefont. Minden visszajött..
És hogy ez kit érdekel? Vsz senkit, de azért hátha valakinek még lesz ilyen gondja..
icoathoz: Elméletileg holnap kell megérkeznie egynek, rendeltem még pénteken. Ha jó lesz a tok, akkor linkelem az elérhetőségét, mert olcsóbb valamivel mint boltból.
-
BoneDragon
veterán
válasz
vadászcsiga #27529 üzenetére
Köszi. Amúgy megvan mióta nem ismeri fel... Ma telepítette iCloud updatet, azóta se kép se hang...
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan hátlap tokot ajánlani 4S-re amit könnyű fel-le pakolászni a telórol (nem fárad el, nem kell szerelni, és nem karcolja a telót a sok babrálástól)?
Gyárilag jó lenne ha lenne a csomagban elő esetleg hátlap fólia is.
Túlnyomó részt csak a fólia védené, de ha olyan helyre viszem ahol sanszosabb a "külső behatás" pl buli akkor rá szeretnék pattintani valami shield-et.
4s-re kerülne, fontos lenne hogy ne legyen valami ormótlan bumszli, ami elcsúnyítja a telót.
Ozaki iCoat 0.4 ot találtam ami jó lehet, valami hasonló minimás design-t keresek de hátha van még valakinek tipp olyanra ami bevált
Köszönöm! -
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga #27532 üzenetére
Nem hiba. Fogd máshogy
-
bepe79
addikt
válasz
vadászcsiga #27532 üzenetére
Annyit nyomkodtad, hogy elfordult (elrontottad) ...
-
vadászcsiga
félisten
Eddig azt hittem esztétikailag teljesen tökéletes a telefonom de nem. Felfedeztem egy hibát a home gombon: a négyzet alakú ikon egy hangyafasznyit el van fordulva jobbra.
Viszem vissza a T-be rájukborítom az asztalt.
kép -
vadászcsiga
félisten
válasz
BoneDragon #27524 üzenetére
Igen de a biztonság kedvéért másold ki őket valahova.
-
_ak_
addikt
válasz
BoneDragon #27524 üzenetére
Előbb a teló újraindítást próbáld meg inkább.
kriszpowa: van ott 3G lefedettsége a Vodának?
[ Szerkesztve ]
-
kriszpowa
tag
Sziasztok,
Vodafone hálózaton csak nekem nem megy a 3G? újra is raktam, de a mobilnet csak 3g nélküli sebességgel zakatol...
iPhone 4 iOS 5.0.1
-
kenny123
addikt
Ugye megvolt nekem az igotya, és egyik napról a másikra nem küldött e-mailt, ha véletlenül félreütöttem a passcode-ot. Próbálgattam, nyomogattam mindent, benyomtam a secure módot is, amit kipróbáltam, eltüntetett mindent, ahogy kellett. Következőre beírom a helyes passcodeot, restartolja is a springboardot, híváslistákat, stb frankón visszapakolja, de az SMS-eim ku*síp*a nincsenek sehol, csak az iMessage-s cuccok, sőt még felül ki is írja hogy üzenetek(-1).
Fizetek annak, aki megmondja hogyan tudom visszavarázsolni az smseimet, mert nekem ez rettentő fontos. Backup kilőve, nem mentek.
Légyszi, nagyon fontos!
-
BoneDragon
veterán
válasz
vadászcsiga #27523 üzenetére
Még soha nem telepítettem újra itunest, szóval hülye kérdés: Programok ugye megmaradnak?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
BoneDragon #27522 üzenetére
ITunes újratelepítése, telefon újraindítása.
-
BoneDragon
veterán
Hali!
Miért nem ismeri fel az itunes a telefonomat? Tegnap még semmi baja nem volt. Esetleg valami ötlet? Köszi.
-
kisferi
tag
válasz
kisferi #27505 üzenetére
Ragnar95. Akkor úgy jó, hogy a Jelenleg feltelepített Itunes programomban átváltok az országnál az USA-ra és létrehozok egy új ID-t és utána a megrendelt kódot beírom?
Gondolom az amerikai reggel letöltött programot csak az amerikai bejelentkezéssel lehet majd frissíteni? Alkalmazást tudok vele venni?
Köszönöm előre is a válaszodat[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
-
kisferi
tag
Köszönöm szépen fazr a segítségedet. Jelenleg egy magyar Itunes regisztrációm van.
Az úgy nem jó, hogy az Itunes-ban átváltok az országoknál az USA-ra és úgy regisztrálok megint? Az USA Itunesból alkalmazásokat szeretnék megvenni, azt is tudok majd?
Névnek a regisztrációnak lehet magyart is írni vagy amerikait kell?
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Warships
- Szólánc.
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával