Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Egér probléma
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy minden előzmény nélkül nem tud belépni az App Store-ba az iTunes-on belül? Ma egyszer sem tudtam belépni, a letöltőcsík a felénél megáll. A számítógépen semmilyen változtatás nem történt. Ráadásul az előbb rákötöttem a telót, és a szinkronizálás közben megfagy a Tunes, alig tudok kilépni. A telón simán be tudok lépni a store-ba.
Mit próbáljak meg? Újratelepítés? Olyankor miket kell újra beállítani? Bocs a sok kérdésért, csak 3 hete vagyok i4 tulaj, de eddig rendben működött. Köszönöm. -
Tomi13
senior tag
válasz
greggggg #28298 üzenetére
Cybertrone írta hogy neki a haverja nekiesett kulccsal összekarcolgatta és 20 perc után eltűntek a karcok, én meg óvatosan húztam rá 2 csíkot a pendrive-om tompa részével hogy megnézzem hogy tűnnek el, hát nekem nem tűntek el.
Egyébként nem 5 perc után dobtam ki,vártam vele 2 órát hátha megtörténik a csoda.
-
skoos
őstag
Bocsi, hogy így Rátok török.
4s vs 4 ugyanolyan használat mellett, egyen beállításokkal melyik húzza tovább aksival?
Köszi!
-
Tomi13
senior tag
válasz
jozsi252 #28293 üzenetére
Ez csak a képernyővédő volt, a hátsó fóliával valamivel drágább az már 7 pénz, ha olyat szeretnél arra már lehet érdemesebb várni.
Óvatosan kipróbáltam a karc tesztet, nagyon silány volt,de legalább a telefon nem sérült meg.Mivel a karc miatt csúnya volt a kijelző így levettem kidobtam,holnap megyek veszek másikat azon már nem fogok karc tesztet végezni. -
dbalazs80
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy régebbi iphone készülékemről az újra minden kontaktot és SMS-t valamint jegyzetet át tudjak tenni?
-
jozsi252
veterán
Üdv ismét
Néztem azt a fóliát a shop.brando.com -on amit Cybertrone - on mondott hogy milyen jó.
Valószinű hogy rendelek is onnan egyet, most dec végéig free shipping van szerencsére.
Hogy jobb fizetni, vagyis inkább úgy kérdem hogy biztonságosabb paypal-al vagy bankkártyával?
Illetve aki rendelt a brando oldaláról leírná hogy mennyi idő alatt jött meg a fólia
köszöntem
[ Szerkesztve ]
-
greggggg
aktív tag
válasz
asuspc96 #28282 üzenetére
Szia
PARASZTVAKITAS, inkabb egy 2x ha mar Lg. Ice creamel tokeletes egy kollegam is vett es nagyon meg van elegedve vele.
Parametereit tekintve jobb de az iphoneoknak jobb az os optimalizacioja a hardverhez.
Ird le mire hasznalnad.Mas: nektek van face time ikon iphone4sen? Es ha nincs akkor mert?
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
senior tag
Jó estét !
Mai hátborsoztató kérdésem a következő lenne...Meddig veszi fel a küzdelmet, értem ezalatt, hogy le is győzi fölényesen egy iPhone 3Gs egy Androidos telefont...
"Meddig"-et kifejtem....Mi az a maximum amit legyőz technológiában...és ha ez megvan mi az ami hozzá se mérhető...
Most fordítva
Mi az ami abszolút elveri az iPhone 3Gs-t ?
Hogy miért kérdezek ilyeneket ? Megindoklom...megfordult a fejemben, hogy egy ilyenre beruházok
Megéri vagy sem...?Üdv, asuspc96
-
Tomi13
senior tag
válasz
Cybertrone #28280 üzenetére
Sajnos tök ugyanaz amit linkeltél
-
cassius.clay
senior tag
válasz
LaptopSystem #28267 üzenetére
alfa mit vettél 4S?
-
fazr
senior tag
válasz
Ragnar95 #28273 üzenetére
Engem is csak most jelölt be elsőször ismeretlen
Csak arra voltam kíváncsi, hogy ha elfogadom, akkor milyen adatokat lát rólam (emailcím, ilyesmi).
(#28275) Mela Kehes: Vegyél shield-et. Csak 100 érme/db és ha nagyon begyorsul akkor aktiválj egyet és megvéd ütközéskor
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
-
Mela Kehes
addikt
Hát a 23 ezret sem igazán értem, nekem egy idő után begyorsul és csak ritka esetben tudok valamilyen tűzlabdád felvenni hogy utána lelassuljon. Egyéb esetben egy ág megállít és egy életnek hopp. Lehet béna vagyok, pedig egy csomót feljesztettem már. A nagyobbik lányom szépen gyűjti a pontokat.
-
Tomi13
senior tag
Sajnos vissza kell szívnom amit a brando ultra fóliáról írtam, próbából csináltam 2db karcolást a kijelzőre óvatosan, úgy is maradt,pedig nem kulccsal vagy cipzárral estem neki
Holnap leszedem,mert így karcosan csúnya, úgyhogy ma kiment 3k a kukába... -
fazr
senior tag
válasz
Mela Kehes #28234 üzenetére
Nem hiszem, hogy csalnának. Az első 600e körül van és magyar.
Szifon-on volt Nuts verseny és ott írta, hogy napokon/heteken át tart egy ilyen eredmény elérése.
Az én rekordom 23066 méter, de lehetett volna több is, csak szorított az idő a verseny miatt és kb 1 óra folyamatosan játék után már sokat hibáztam.
Mindezt úgy, hogy viszonylag keveset játszottam ezzel a játékkal (eddigi összes mászásom 160e méter).Más: Gamecenterben bejelölt valami ázsiai csaj, titeket is szoktak külföldiek jelölgetni? Ha elfogadom lehet belőle valami gondom?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #28270 üzenetére
De erről nem a fejlesztők tehetnek....Nem ők készítették a cheat-et a játékhoz, hanem valamelyik fejlesztő és természetesen csak JB-el érhető el....De azis lehet, hogy nincs a Nuts!-hoz cheat, csak valakiknek sikerült nagyon sok pontot összegyűjtenie, nem tudom...
-
zaskar
senior tag
válasz
máyköl #28259 üzenetére
Nekem is az a bajom, hogy nincs egy normális böngésző. Eddig féltem itt leírni, mivel mindenütt azt olvasni, hogy a safari a legtökéletesebb, és azzal mindenki elégedett. Egy évig használtam androidon (Defy) dolphin minit, és az olyan mértékben testreszabható volt, hogy ahhoz foghatót nem találtam eddig az app store-ban, pedig kipróbáltam párat, fizetőst, ingyenest egyaránt. Most felváltva használom a safarit meg az atomicot (meg puffint flash-hez), de egyik sem tetszik igazán. Hiányolom belőlük azt a fajta tördelést, ami itt egyikben sem található meg, egyéb hasznos funkciókról nem is beszélve. Az IOS-ra készített dolphin meg halvány utánzata a droidosnak, letölteni sem érdemes.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #28265 üzenetére
Azért csinálták, hogy akik amúgy 50-es scoret érnének el, azoknak is legyen játékélménye, bár ígysincs, mert így ők sem csinálnak semmit, csak a gép....
Amúgy a normális embereknek, akik csak casual gamerek és naponta játszanak max 20-30percet egy játékkal és akkor sokat mondtam, ígyse úgyse lenne esélye azok ellen, akik napi 4-5 órában játszanak.... -
na itt van a kezemben végre idáig nagyon tuti
-
Barett 50cal
senior tag
-
asuspc96
senior tag
Igazából Blood & Glory az aminél nékem 30p-es játék után néha néha laggolt vagy meg-megállt... iPod (2)-hoz viszonyítva.... most viszont az megszünt mintha elvágták volna...nemértem.... vagy ennek tudható be, vagy a szigorlatomnak amit rágyakoroltam
A gyorsaságot itt nem tudom felbecsülni...gondolom itt nem repkednek a GFLOP/S-ok de a MFLOP/S-ok talán. Na ott lehet valami növekedés kiindulva a megnövekedett órajelből.--> elméletben gyorsabb számítást tesz lehetővé..., gyakorlatban nem tudtam lemérni
Üdv, asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Nálatok is csinálja az Opera Mini, hogy néha randim nem tölti be az oldalt és fehér képet mutat csak? Többször előfordult má az is, hogy nem enged semmire rákkattintani, miután betöltötte az oldalt...
Nem igaz, hogy nincs egy normális böngésző...
iOS5 alatt a Safari egy csiga lett, laggol az egész. Opera bugos, Atomic browser nem tetszik... -
mahoni
tag
Tudtok olyan apps-t amit nem kell ki-be kapcsolgatni és felveszi az összes telefon hívásom?
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, azt hogy kell beallitani iphone 4-en, hogy 20 mb-nal nagyobb alkalmazasokat letolteni, ha nincs wifi es pc a kozelben? Csak 3g van, de nem hajlando letolteni 20 mb-nal nagyobb cuccokat. Koszi elore is
-
Ragnar95
félisten
válasz
jozsi252 #28240 üzenetére
1.Teljesen fölösleges, mivel nem is érdekli az Apple-t a dolog és nem is szabályellenes, hogy másik ország store-jába regisztrálj.
2.Az Apple címe volt az:
Address: 1 Infinite Loop
City: Cupertino
State: CA
Zip Code: 95014
Phone: 408 996 1010kabalthenbk: csengőhangkészítésre én az iRingert használom, ezzel a gépeden lévő zenékből tudsz kivágni általad kiválasztott részletet, van benne előnézet, gyors és ingyenes is
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
senior tag
Az iPhone OC-ról végzett tesztem.
Először is tisztázni szeretném, nem szeretnék se veszekedést se emlegetni egymás szüleit se semmit. Se negatívumokat se pozitívumokat. Köszönöm.
Kicsit "elkéstem" vele mert (legutoljára kb 2 hete volt erről szó).Szóval a teszt alátámasztott eredményei és az általam mért eredmények, illetve hátrányai és előnyei.
0., Kezdjük a legelején...., hogyan is lehet ezt elérni ? Én egy iPhone 3Gs-el hajtottam végre a mutatványomat. Alábbi linkeken elérhető a leírás hozzá...
Én YouTube-ot és a barátomat Google-t használtam hozzá...tehát sok keresgetése árán sikerült....
ELŐNYEI
1., Játékban mért eredménybeli különbségek (Stopper által mérve...)
pl.:
a, NFS Shift csak indításnál volt gyorsabb (+3 mp) játékban elhanyagolhatóan kicsi volt az eltérés
b, Blood & Glory úgyszintén indításnál volt gyorsabb illetve frissítésnél (+2 mp)
c, szinte minden játék indításánál észrevehető volt a különbség tehát ez betudható ennek...3., Programokban mért eredménybeli különbségek (Stopper által mérve..)
pl.:
a, Mindenféle navigációs program mint pl.: a "Térkép" gyorsabb volt (+1,5 mp) jelzem ugyan arról a wifi-ről ment a kapcsolat mindkét készüléken (iPhone 3Gs OC vs. iPhone 3Gs)
b, A telefonban fellelhető összes alkalmazás ami gyárilag van benne észrevehetően gyorsabb volt (+1,5 mp)
c, Újságok vagy internetes lapok elenyészően de gyorsabbnak bizonyultak számomra....HÁTRÁNYAI :
1., Melegszik. Itt akkora hőfelesleget tapasztaltam mint egy 30p-es játék után ami mondjuk egy szimuláció.
2., Gyorsabban merül ez olyan 2-3 órát vesz le pluszba az aksiból
3., Ha gyorsabban merül ebből gondolom rövidebb az "Élete"
Tapasztalat és végszó
1., Én személy szerint így hagynám...még gondolkozok rajta.
2., Annak ajánlom aki sokat játszik vagy esetleg ismer wifi feltörő programokat [link] , [link] (egyedül azt nem sikerült teszteltem mivel nehéz "feltelepíteni") és lehetne még keresni.
Köszönöm, hogy elolvastad, és a beszámolóm elején említett szapulás kerülésére odafigyelni. Ha lenne kérdése(d) szívesem várom akár itt akár pm-ben
Külön köszönet, aki nélkül ez nem jött volna létre Mr X-nek
Mert bizonyítani mindenki szeretne.Üdv, asuspc96
-
Tomi13
senior tag
Szia
Én is új tulaj vagyok,de azért megpróbálok egy két dolgot segíteni.
1.Van ez a ringstone nevű alkalmazás amivel az iphone-on lévő zenéidből tudsz kivágni részt csengésnek, ezt már nem kell áthúzogatni,csak be kell állítani.
2.passz
3. Ace playert szokták ajánlani,ráadásul most ingyenes,a feliratokat nem tudom hogy kezeli-e. -
Tomi13
senior tag
válasz
Cybertrone #28129 üzenetére
A tegnapi hozzászólásod miatt vettem ma én is egy olyan Brando fóliát amiről írtál, még karcolgatni nem mertem, de tényleg olyan mintha nem is lenne rajta plusz réteg.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #28239 üzenetére
Köszönöm
Lenne még 2 dolog
1; Az egyik az lenne hogyha csinálok egy US store-os accountot is és oda vissza lépegetek a hun meg us acc között ne csináljak pl egy modem restartot hogy ne ugyanaz legyen az ip-m? vagy teljesen fölösleges lenne mivel apple-t nemnagyon érdekli hogy mikor milyen nemzetiségű accountot használok?
2; Kérdésem azlenne hogy nemrég 1-2 hete maximum valaki kérdezte ezt a us accountot hogy működik és láttam hogy valaki bemásolt 1 címet és odaírta hogy erre már sok ezer us account van beregelve mert ugye valódi címnek kell lennie, nemtudod véletlenül mi volt ez a cím?
-
Ragnar95
félisten
válasz
jozsi252 #28237 üzenetére
Nem lesz semmi baj.Haverom i4-ét is az én gépemről szoktam szinkronizálni, mert ő nem tudja, hogy kell csinálni
Ha vannak már az övén zenék és videók és nem kézire van állítva a kezelésük, akkor viszont törlődni fognak az övéről, ha a te iTunesoddal szinkronizálja őket.
Az alkalmazásoknál bekell állítani, hogy ne kerüljenek rá/csak a kiválasztottak kerüljenek rá,ha nem szeretnéd, hogy a te appjaid rákerüljenek az ő iPhone-jára -
nofi
addikt
Megérkezett végre a 4S-em
Töltöm rá a programokat, próbálgatom a beállításokat, nagyon kellemes az egész rendszer. Pár kérdésem lenne
:
1. Csináltam fél perces, csengőhang formátumú zenét, behúztam itunes-ba, ott megjelenik a ringonte-nál, azonban de szürke a szám, nem tudom, hogy lehetne az iphone-nal szinkronizáltatni, vagy felismertetni.
2. Van olyan ingyenes app amivel pl. facebookos profilképeket hozzá lehet rendelni a kontaktokhoz?
3. Ingyenes videólejátszót is keresnék ami esetleg srt-t is tud. -
jozsi252
veterán
sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy mivan akkor ha eljön ismerősöm és rádugom az ő i4-ét a gépemre. Nekem ugye már bevan regelve a saját i4-em az itunes-ba. Nemlenne összevisszaság az appok között ha pl ugye kijelentkezek az én accommal majd az övével be az itunes-omba?
Értem ezt arra hogyha szinkronizálok valamit a telefonjára akkor az énn appjaim is rászinkronizálja a telefonjára? Vagy jobb ha úgyvan hogy 1 adott számítógépre csak 1 készüléket társítok úgymond?
thx előre is
-
Ragnar95
félisten
válasz
Valószínűleg nagyon nagy noob-ok az elsők vagy inkább cheat-el érték el azt, friut ninja-ban is néztem eleinte,h mi ez a 10milliárdos eredmény, aztán találtam valahogy cheat-et hozzá és olyan, hogy ha 1 gyümölcsöt szétvágsz, onnantól ilyen 100gyümölcs/mp-el nő az eredményed folyamatosan még akkor is, ha meghaltál és csak bombától halhatsz meg, ha leesik a gyümölcs, az nem probléma....
-
Ocarina
aktív tag
válasz
3 szívvel (más dolgokat vettem eddig) 1278 a rekordom.
-
samgar
őstag
RT @engadget: Untethered jailbreak for iOS 5.0 showcased on YouTube (video) http://t.co/xxZvHWnz
-
Ragnar95
félisten
válasz
cassius.clay #28229 üzenetére
Igen. És megkéne csinálniuk a T-nél is, bár nemtudom, hogy van-e egyáltalán erről fogalmuk, amennyire hozzáértők ott (is) a vevőszolgálatosok....
-
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #28229 üzenetére
Mivel scannelni nem tudok, gondolom a T-nél is megcsinálják nekem ezt a regisztrációt, ha beviszem ?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
cassius.clay #28227 üzenetére
Igen, de a biztonság kedvéért itt regisztrálhatod is a termékedet, ehhez majd kelleni fog a cserét bizonyító okirat bescannelt változata is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
cassius.clay #28224 üzenetére
A csere napján újraindult a garancia, csak refurbished készüléket kaptál és valószínűleg nem regisztálták az Apple rendszerébe a cserét, de mivel neked a T-nél kell majd gariztatnod, így ez igazából mindegy is, a lényeg, hogy ha 5 hónapos a mostani készüléked, van még rá 7 hónap garancia
-
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #28218 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Vettem kb. 1 hónapja egy gyárifüggetlen fehér 3Gs 32Gb-ot.
A telefon eredetileg t-mobile-os volt és Dominóra vásárolták,nem előfizetésre.Az eredeti készüléket gariban cserélték zsír újra, igy a mostani amit megvettem 5 hónapos, makulátlan új.A készükék hivatalosan a T-mobile által függetlenitett.
Kérdésem az lenne, hogy a cserélt készülékre is érvényes az 1 év garancia, vagy erre csak a cserétől számítot 3 hónap van? ( netes serial alapján az Apple azt irja hogy garancia lejárt)
T-mobile ettől függetlenül állja az egy év garit az "új" , cserélt készülékre? (garancialevél,számla megvan)[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Erre valaki?
-
Csabee.
nagyúr
Na ma írt a t... 10 nap után megvan a garanciás 4S-em, kaptam egy újat
-
Bling95
őstag
Megvan a griffin survivor tokom
mostmar sitabor biztos a telefon
-
Ragnar95
félisten
-
BossBoss
őstag
Ma frissült a box app. Kapott file és folder keresést. Nálam a file-ban történő keresés nem működik. Meglesné valaki, aki használja az appot, hogy a egy file-ban működik a keresés egy adott szóra.? Megköszönném!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Djuree #28209 üzenetére
Nézelődj az AppStoreban, mivel ez nagyon egyénfüggő
De amúgy itt van pár: Angry Birds sorozat, Plants vs. Zombies, Asphalt 6, Modern Combat 3, Infinity Blade 2, Fifa 12, Where's My Water? és szerintem töltsd le a Mirror's Edge-et is, amíg ingyenes+az NFS-ek is ingyenesek még asszem -
Djuree
félisten
mik a legjobb játékok most iphone-ra? szeretnék majd párat venni ha megjön a telóm?
-
bepe79
addikt
-
Bendegouz
csendes tag
Sziasztok
-
Quiksilver
aktív tag
Köszönöm szépen a segítségeket
-
Melack
veterán
válasz
Quiksilver #28199 üzenetére
AppleID Itt eleve be tudod állítani, hogy a meglévő accountodból eltűntesse a kártyát. Ez is egy járható út.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tudsz regisztrálni bankkártya megadása nélkül is, ha csak az ingyenes alkalmazások érdekelnek. Menj rá egy free alkalmazásra, kezdd el letölteni, ekkor feljön ey ablak, hogy regisztáció vay bejelentkezés és itt ha új email címmel regisztálsz, akkor lesz none opció a bankkártyánál
-
samgar
őstag
válasz
Regisztrációkor igen, zárol egy összeget, kb 600 ft de az visszajár.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA