Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
runner 125
nagyúr
válasz ittakary #2231 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam:
Noh utánagoogle-zom h mégis milyen minőséget produkál. Van dSLR gépem, nem is minőségi fotózásra kell, csak zavar, h pl anyum 6-7 éves K750i-je makrót tekintve kenterbe veri, s nem tudok 1-1 normális makró képet csinálni, ha sos-be be kell fotóznom valamit dokumentálás jelleggel.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz ittakary #2222 üzenetére
Hjah, valóban, de azért bíztam benne, h lehet valamiféle trükk.
Találtam pár ajróért ilyen rácsúsztatható lencsét. Az vajon milyen lehet?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mr X
veterán
válasz ittakary #2105 üzenetére
Gondolom a telefonra szinkronizálni ráérek később is, de felmerült bennem egy kérdés. Az ilyesmiket, amiket ingyenesként leszedek, de később fizetőssé válnak, később is le fogom tudni majd tölteni, ha esetleg az ipa fájlomat törlöm a pc-ről? Tehát megjegyzi valahol az iTunes, hogy én ezt már letöltöttem, mint ingyenes appot?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz ittakary #1866 üzenetére
Due? DanielK iránti tiszteletből?
Én is azt nézegettem valamelyik nap hogy mire lehet költeni 10 dodót de nem sok mindent találtam, igo-ra nem eleg. Appshopperben van nehány "ha ingyenes lesz kipróbálom" app a whislistben talán azokat. Én már úgy vagyok az AppStore-ral mint egy játékkal várom a frissítést mert a végére értem.
-
nagyúr
válasz ittakary #1862 üzenetére
Én mint írtam, a Machinarium-ot vettem meg és a worms 2-t.
Előbbi sajnos nem jó iPadon, nehéz, nincs egér,hogy legalább azt valami fölé vigyed, hogy lehet-e használni, vagy nem. Szép, jó, csak az agyadra fog menni.
Worms az király, sima Worms HD-t is meg fogom venni, bár én eleve elég nagy fan voltam régebben is, de szerintem az iPados megoldás is nagyon jó lett.
-
adnoctum18
senior tag
válasz ittakary #1842 üzenetére
Appshopper szerint volt mar 6 eur, csak nem surun szokott lenni!
Annyira nem egeto ennyiert, max megvarom hatha lesz Pages kreditert, aztan kibekkelem azzal.
Ha a SmartOffice 2 nem lenne olyan pusztulatosan szar ( nalam nem enged pl. torolni szoveget...) amilyen, akkor teljesen elegedett lennek, dehat sajnos az.
Vadaszcsiga: Atdob az Appstoreba, aztan redeemeli az appot amit akarsz. Asszem ha US storeban vagy akkor automatikusan, ha meg masban akkor a kodot kimasolod amit kapsz es manualisan redeemelsz vele a us storeban.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #1629 üzenetére
Szerintem fölösleges, nem véletlenül nincs kilépés gomb, csak egy ilyen bonyolultabb megoldás, főleg, hogy az iOS magától kilő programokat, ha kell neki RAM...
De kinek a pap, kinek a papnéPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #1627 üzenetére
Az igaz volt, csak szegény így lövöldözhet ki 50-60 alkalmazást is akár 10 helyett
Mondjuk én sose lövök ki semmit, ha elfogy a RAM, az iOS úgyis kilövi, ami túl sokat foglal leAmúgy megjelent a N.O.V.A. 3, már tölthető is le Mondjuk ez se lett kicsi, 1,56giga tömörítve...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #1623 üzenetére
Ez azért így nem teljesen igaz.
Amit ott látsz, az valóban az eddig megnyitott alkalmazások listája, de ezek nem mindegyike fut a háttérben, az utolsó maximum 10 az, ami a memóriában maradt, mivel többet el se bír a RAM...
A multitasking sáv azokat is mutatja, amik már rég bezáródtak, csak te nem lőtted ki őket a multitasking sávból,de ettől még azok már bezáródtak...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
-
vagamo
őstag
válasz ittakary #1495 üzenetére
Mikor létreakarom hozni az US acc. PayPAl-ra nem tudok belépni, mindig ezt a hibaüzenetet kapom: This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction
Pedig lepróbáltam simán, és úgy beengedett a jelszavammal, csak innen nem:
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
vagamo
őstag
válasz ittakary #1400 üzenetére
Olvastam, hogy az Aple valami chippet nek akar aktiválni, pedig már régen megkellet volna tenni nekik. Szóval a teló tudná az FM-et kezelni, csak tiltott alkalmazás.
Jó tudni: az iPhone-ban van FM-rádió is 2009. október 20.
Ha nagyon kell az FM rádió…. ez meg kicsit sok 80$
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
eszgé100
őstag
válasz ittakary #974 üzenetére
tök érdekes, azt hittem, hogy sokkal több lesz, de így boldog vagyok, hogy egy csomó jó cucc van a telefonomon, és mégis alig került valamibe
amúgy az egész úgy derült ki, hogy ma gépen beléptem az iTunes Store-ba, hogy letöltsem a Max Payne-t (remélem megéri, gépen nem játszottam vele) és elkezdte leszedni a Fairway Solitaire HD-t, ami ugye iPad-ra való, visszanéztem a Purchase History-t, és mikor in-appban megvettem az iPhone-ra ezt is feloldotta, nem tudom, hogy ez csak nekem meglepetés-e vagy mindenkinél így volt? amúgy tudom ajánlani akik szeretik a könnyed kártyajátékokat, szépek az animációk, meg Gopher videói[ Szerkesztve ]
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz ittakary #856 üzenetére
Próbálgattam azt én is, de nem mertem senkinek megmutatni.
A legutóbbival majd két percet "játszottam". A nevét már nem tudom, ilyen építsházatültessrépátszaporodj típusú. Könnyű volt, mert mindig mutatta mire nyomjak rá. Aztán már elengedte a kezem, na akkor hagytam abba.
Egyébként mindig megnézem a programokat, mert úgy hamarabb letelik a 30 mp."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
nagyúr
válasz ittakary #464 üzenetére
Csak akkor lehetne ezt kifogásolni, ha nem alkalmazásokról beszélnénk, ahogy vadászcsiga is mondja, megveszünk appokat - egy-egy területhez kapcsolódóan többet is - (akár a saját kárunkra is, hisz párról simán kiderül, hogy 5 perc után kuka), és erről számolunk be. Végsősoron az a cél, hogy ha mások keresnek egy appot, a mi tapasztalataink alapján választhat, nem kell megvennie többet is adott esetben, mire megtalálja a neki megfelelőt.
Látom a smile-t, csak azért ez "kikívánkozott".
Beregeltem a LastPass-t, (van magyar nyelv is, ki kell jelölni) ingyenes desktopon és magyar nyelvű is, minden jelszót, stb-t elment szépen, ki lehet jelölni, kitöltse-e automatikusan, vagy ne, meg gyakorlatilag mindent. Ha bezárom a böngészőt, kilép, nincs az, hogy más simán ellopja a jelszavaim, aztán, ha újranyitom, akkor is dönthetek,hogy bejelentkezek-e LastPass-ba, vagy nem.
Nekem nagyon hasznos, millió weboldal millió jelszava, stb, értelem szerűen akármilyen "bombabiztos" a bankszámla dolgaim inkább megjegyzem.
Ha mobilokkal is akarom syncelni, akkor az évi kemény 12 dollár, azt hiszem, meg fogom venni, és beszámolok róla majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Az a baj, hogy akkor meg azzal lenne mindegyik teleoffolva, hogy rossz helyen teszik fel a kérdéseket, mi pedig minden 3. hsz-al küldözgetjük ide-oda az embereket... szerintem a lustaságon semmivel nem lehet segíteni, sajnos.
Igen, ez is jó kérdés.... mert szakmai a restore, szoftveres problémák, stb, de ugye ilyen alapon mint ezt, külön lehetne "iPhone szervíz tapasztalatok/gondok" topikot is nyitni, mert az sem szorosan szakmai, ha úgy vesszük.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mondjuk szerintem nem baj... jobb lenne,ha a szakmai topikba tényleg csak szakmai dolgok kerülnének. Bár ez csak álom, jelenleg a napi 100-200 hsz 90%-a minden nap felmerül, vagy megtalálható a válasz a keresőben, plusz nem kevés az OFF is, mikor van külön topik annak is (az más kérdés,hogy a droidosok jól elvannak ott).
ittakary: melyik az a 223 topik? Mert kb. szakmai, off, ez, esetleg i4 topik, és ennyi. Ez 4. Meg nem mindegy, hogy 100 hsz értesítőből milyen arányban oszlanak meg az egyes topikok? Csak kérdezem... szerintem pont az a jó a felbontásban, hogy amit nem akarsz, nem követsz, és így amit meg követsz, nem fognak odakerülni a többi topik - számodra érdektelen - hozzászólásai.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPad topik
- Mobil flották
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest