Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
amdboy
üzenetére
Ha komolyan a rajzolás a cél és nem a barátnők előtt ipad-el villogás, akkor egy szép minőségi szénceruza készlet (az se filléres tétel) és a hozzá való papírtömb az igazi eszköz. Egy elektromos ceruza se tud olyan részletesen és finoman árnyékolni mint ahogy szerves molekulákat papírra felvitele megvalósítható. Ja és nincs input lag
Persze ha a tic-tok a cél, akkor ipad.
-
szabonagyur
félisten
válasz
amdboy
üzenetére
iPad gyereknek hobbi rajzolásra drága lesz szerintem, bárhogy is nézzük.
Ahogy írtak vagy veszel újat amit esélyesének hamar el tudsz adni, bár lehet arányaiban nagyobb bukoval.
Vagy veszel egy használtat amire gari már nincs de rizikosabb. Én magamnak utóbbit választottam, egyelőre nincs gond vele 2 éve van nálam az amúgy 6 éves készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest