- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Nálam működik, hogy külön lehet kattintani az előadóra és a megfelelő csatornát dobja fel
honeypot #34539
Én nem tapasztalok ilyet, bár nem is szoktam random emberek által feltöltötteket hallgatni, a minőség meg, valljuk be, hogy az emberek 99%-a nem olyan eszközt használ ami ténylegesen kiadná a különbséget már ha valakinek nem olyan hű de kiélezett a füle de az meg úgyis abba az 1%ba esik. Én, az én eszközeimmel pl semmi különbséget nem hallok ki. Az meg, hogy mi hogyan van összekötve nem a YT dolga, azt a feltöltő állítja be, hogy hogyan kezelje az adott videót/zenét. -
wm2
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Lesz Spotify Hifi és már van Apple Lossless. Tudom mi erre a legtöbb ember válasza, de YT zenehallgatást még a barátnőmnek sem néztem el. Sajnos én még mindig azt tapasztalom, hogy a nagy magyar átlag simán kiad egy doboz cigire akármennyit, de a zenére sajnálja. A Spotify P-t ráadásul olyan programokba is integrálhatod, mint a VOX. Rengeteg beállítási lehetőséggel, úgy mint a profi EQ de simán átválthatsz Soundcloud playlistre is. Anélkül, hogy a 2227 mAh szifon minim akksija ezt komolyabban megsínylené. Nem igazán bombáznám yt-al szegényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest