- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Párban jönnek a Razer TWS headsetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika0013
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Érdekes, a neten a "Milyen tabletet vegyek egyetemre?" kérdésre (nem az enyém) ezt válaszolták 1 évvel ezelőtt:
"iPad es Apple Pencil, ne is nezegess mast, ár-érték arányban ez a legjobb, hajtogathatós laptopot meg vegyenek azok, akik szeretik, ha lassú fos a gépük. Eszedbe se jusson azt a gyász remarkablet venni, luxitermék és szar. Anno egy prot vettem mert miert ne (2020-ban), de az overkill, most már airt vennék, de a gép most is éppen olyan faszán megy mint amikor megvettem. Az fontos, hogy
ne spórolj azon, hogy mit használsz, de ésszel: a toll tapadjon a pad oldalára, és töltődjön is onnan, ne kelljen bohóckodni a dugdosással. Ha billentyűzetes tokot is vennél hozzá, a logi pont jó, de olyat keress, amin van tapipad, ha lehet. Külön billentyűzetet ne vegyél - ha ebben gondolkodnál akkor MBA kell, nem ipad.
olyan notetaking appot keress, ami neked jó, nem másoknak azzal, hogy kerüld a subos appokat - azaz notability legyen barmilyen fasza, off. Goodnotes a kiraly mert csak egyszer kell megvenni.
ne vegyél a/4 papírméretet, kivéve, ha nagyon sokszor használnád a képernyőt több ablakkal. Nagyon szenvedtem hogy 11 vagy 12,9 colosat vegyek, nekem a 11 nagyon bevált, járkálva tanulok, könnyű tartani tokkal is egy kézzel, másikban a toll, ágyban, kanapén is jobb.
mondanom sem kell, így csak a biztonság kedvéért: előbb laptopod legyen (vagy asztali), utána pad, mert megbolondulsz, ha tableten kell írnod a beadandókat. Egy MBA és egy ipad a legjobb kombó. Életem legjobb elektronikai cucc vásárlása volt, amikor egyetemre megvettem az ipadet. Hajrá!"
Amúgy miért kevés az iPad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gray Zone Warfare
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest