Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
gabika0013
üzenetére
Szia!
Én gépészmérnökként végeztem, egy ipad tökéletes lett volna jegyzetelni, mi kézzel jegyzeteltünk minden órán.
Matekon főleg, elképzelni se tudtam volna, hogy laptoppal jegyzetelek...
PDF-eket nyitni, jegyzetelni, gyakorolni tökéletes, nem kell füzeteket hordozgatnia. Nem tudom, hogy a matektanár szakon mennyire kell pluszba gép, nekünk persze kellett, de zömében otthoni dolgokhoz, beadandókhoz.
Mondjuk szakdolgozatot, de még csak beadandót se szívesen kezdenék ipaden írni, egy jó gyári billentyűzetes tok áráért kap az ember egy jó kis használt macbookot...

szerk.: Akksi téma:
Én mindennap használom az ipad-em (munka + tiktok/forum/stb nekem ezen ment itthon sokáig) (9th gen, sima ipad) 3,5 évesen 67% körüli az akksija. Régebben volt hogy kibírt 2 napot is, mostmár azért ~4 óra képernyő időnél sokkal többet nem szokott tudni. De megdolgozott az áráért rendesen, nincs panaszom rá. -
válasz
gabika0013
üzenetére
Én kiöregedtem már a tanulásból, óraadó vagyok, nálam inkább laptoppal jegyzetelnek, de nem tudom miért. Szerintem egy ipad-en sokkal természetesebb írni. Én is két ipad-et használok a munkám során (egy pro-t és egy minit) ha jegyzetelni kell. Tanulásra (költséghatékonyság miatt) egyiket se javaslom, a pro-t csak azért vettem meg mert akkoriban otthon nem volt rendes gépem csak az irodában, ezért külső billentyűzettel kvázi-laptopként használtam.
Mind a kettőhöz van apple pencil, sokkal jobban tudok jegyzetelni velük amikor kell, mintha gépelném. Emellett kutatások szerint a kézzel írott jegyzetekben leírt dolgokat az ember sokkal fogékonyabb megjegyezni, mint a begépelteket, tehát tanuláshoz való jegyzeteléshez kifejezetten jónak tartom az ipad-et.Tanuláshoz szerintem is az air az optimális egy ceruzával. Egy paperlike fóliát tegyetek rá, azzal a pencil sokkal természetesebb rajta. Nekem az egyiken van paperlike, a másikon sima, a paperlike-on sokkal jobb írni és rajzolni.
A Goodnotes app vált be nekem is.
-
arn
félisten
válasz
gabika0013
üzenetére
Egyetlen eszkoznek keves, kiegeszitesnek remek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi