Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
Egy iPad A16-ra esett végül a választásunk, de maradt még kérdésem a kiegészítők terén. [Ez] a pencil ugyanaz, mint amit az apple.com-on majdnem 2x annyiért lehet megvenni?
"lugosi MODERÁTOR" úr ajánlására szeretnék még paperlike fóliát venni, erre kérnék segítséget tőletek... -
gabika0013
tag
Köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget, ezért (is) imádom a PROHARDVER családot! Eldőlt, ha iPadet szeretne, megkapja.
(egyetemre meg majd + MacBook)
Az elmúlt jó pár hozzászólásból sokkal többet tudtam meg, mintha heteken keresztül bújtam volna a netet. Még1X: köszönöm mindenkinek!
-
gabika0013
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Érdekes, a neten a "Milyen tabletet vegyek egyetemre?" kérdésre (nem az enyém) ezt válaszolták 1 évvel ezelőtt:
"iPad es Apple Pencil, ne is nezegess mast, ár-érték arányban ez a legjobb, hajtogathatós laptopot meg vegyenek azok, akik szeretik, ha lassú fos a gépük. Eszedbe se jusson azt a gyász remarkablet venni, luxitermék és szar. Anno egy prot vettem mert miert ne (2020-ban), de az overkill, most már airt vennék, de a gép most is éppen olyan faszán megy mint amikor megvettem. Az fontos, hogy
ne spórolj azon, hogy mit használsz, de ésszel: a toll tapadjon a pad oldalára, és töltődjön is onnan, ne kelljen bohóckodni a dugdosással. Ha billentyűzetes tokot is vennél hozzá, a logi pont jó, de olyat keress, amin van tapipad, ha lehet. Külön billentyűzetet ne vegyél - ha ebben gondolkodnál akkor MBA kell, nem ipad.
olyan notetaking appot keress, ami neked jó, nem másoknak azzal, hogy kerüld a subos appokat - azaz notability legyen barmilyen fasza, off. Goodnotes a kiraly mert csak egyszer kell megvenni.
ne vegyél a/4 papírméretet, kivéve, ha nagyon sokszor használnád a képernyőt több ablakkal. Nagyon szenvedtem hogy 11 vagy 12,9 colosat vegyek, nekem a 11 nagyon bevált, járkálva tanulok, könnyű tartani tokkal is egy kézzel, másikban a toll, ágyban, kanapén is jobb.
mondanom sem kell, így csak a biztonság kedvéért: előbb laptopod legyen (vagy asztali), utána pad, mert megbolondulsz, ha tableten kell írnod a beadandókat. Egy MBA és egy ipad a legjobb kombó. Életem legjobb elektronikai cucc vásárlása volt, amikor egyetemre megvettem az ipadet. Hajrá!"
Amúgy miért kevés az iPad? -
gabika0013
tag
Sziasztok!
16 éves kislányom egyik nap úgy állított haza a gimnáziumból, hogy már majdnem mindenki ipadet használ az órákon és ő is szeretne magának. És én, mint rendes, szófogadó apuka...
Szóval lenne arra megoldás, hogy a gimnáziumi évek után az egyetemi évek alatt is ugyanezt az eszközt tudja használni (matematika szakos tanár szeretne lenni)? Erre tudtok ajánlani, javasolni valamilyen ipadet? Új, használt mindegy, csak jó legyen és tartós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Nyitlocker
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini PC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(egyetemre meg majd + MacBook)