Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Nem tudom, pontosan mely cikkekre gondolsz, de egyértelmüen marketingfogás is nem minden nehézséget részletezni, inkább csak a pozitivumokra kihegyezni egy közleményt.
Persze, ez egyértelműen marketingfogás az Apple részéről, hogy nem a gyengénket hangsúlyozzok ki, hanem az erősségünket, mégha az nem is tökéletes. Csak ezt még mindig nehéz megszokni.
-
zoli62
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Ezek mind be vannak állítva, de nem működik a küldés. Az iPaden az üzenetek beállításokban van üzenettovábbítási lehetőség, úgy mint az iPhone-on? Én ilyet nem láttam. Azzal kezdődik, hogy nem jelenik meg az iPad telefonszáma az iMessage küldési számai között, így ki sem lehet pipálni. iPadről kizárólag csak iMessage üzenetet tudok küldeni, mást nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest