-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bogðan
üzenetére
Megtaláltad azt a Hub-ot, amit már én is kerestem tavaly ősz tájékán valamikor! 🤩
Hiányzott a jack dugó iPad8 után, ami az Air 4-ről már le lett spórolva és igaz "megoldottam" hamar és el is kényeztetett az Airpods Pro, amit azóta is örömmel használok.
Viszont ha történne vele valami, ezek után már biztosan nem vennék már másik vezetéknélküli fülest, hanem akkor ezzel a Hub-bal újra a szintén szeretett vezetékes fülesemet használnám.
Biztosan bajban lennék eleinte, hogy újra fizikai "összeköttetésbe" kerül a fülem a táblagéppel, mert most nyugodtan felkelek fülessel együtt és megyek bárhová, vezetékkel meg borítanám magammal a táblagépet. 😁Nem kételkedem a jack hangminőségben, ahogy a töltési sebességben sem (elvégre is PD van feltűntetve).
A HDMI-t is már most látom, hogy az USB-vel együtt tudnám használni, buta TV-m már a mai filmformátumokból többel nem tud már mit kezdeni sajnos és akkor gondolom összekötöm a rövidke kábelemmel, filmet elindítom, táblagépet bebújtatom a TV mögé, enjoy.Az iOS-es VLC szintén megbírkózik mindennel, akárcsak a Windows-os verzió?
A TV által nem támogatott formátumokat laptopról nézem mostanában VLC-vel. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest