Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Engem spec nem zavar a légrés (volt előtte Air is nálam szóval nem azért mert nem próbáltam még lamináltat). Amire használom teljesen jó, sőt az emberek 90%-ának szerintem mindenre is elég lenne. A telefonos dologhoz meg annyit, hogy valóban sokan használnak hatalmas telefonokat, de azért azt tegyük hozzá, hogy szerintem nagyon sok iPhone használónak van iPadja. Sokan pedig még a mai napig használnak régebbi (7-es, 8-as, SE, SE2020) telefonokat vagy éppen az újak közül a Minit. Hidd el, hogy nagyon sok embernek ez egy remek ajánlat ár/érték arányban. Az, hogy te nem ezek közé tartozol nem gond, mert szerencsére neked is van miből választani.
-
tuzpenge
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Lehet hogy nincs (amúgy ez se igaz, nézz csak utána), de stabilabb meg fluidabb se nagyon mint az ipad (akármelyik, még az 5 éves is ide értve)...szóval a kijelentésed kicsit erős. Meg ne felejtsük el hogy nem mindenki engedheti meg magának a +100 ezret egy air-ért, viszont szeretne egy friss de stabil és gyors pad-et....szóval vacaknak nevezni egy sima ipad-et barokkos túlzás.
-
milkabrams
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Az apám igyekszik minimális fejlesztésekkel megoldani a dolgait, pont mint korábban az Intel (lásd egy M1 agyonveri a sokszor annyit fogyasztó i5-öt is, de az A14 is simán erősebb mint egy 8. gén i7u) mindezt azért mert megtehetik, ha az Android törődne a tabletekkel, kénytelenek lennének többet fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest