Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
csanyiadam
üzenetére
Én pont most csináltam végig egy ipad 7-8-air3-air4 döntést.
Az én haszálatomra, ár-érték arányban az air3 lett a befutó.
130-ért kaphatsz 64GB + cellular modellt.ipad 7 -> csak használtan kapható és az áráért kapni szintén használt, de nyilván újabb 8-t, innentől kezdve sosem reális opció.
ipad 8 -> a 32gb-s modellbe nem mertem belevágni, mert éppen elég lenne, de igények változhatnak, és amúgy az ios is sokat nőtt a telefonomon pl az elmúlt években. A 128 gb-s kevés van eladó, az új pedig már 160-ba is belekerül és az még csak wifi.
ipad air 3 -> 130-140 között már kapsz 64 GB-t + cellulart, ugyanaz a chip van benne, mint a 8-ban., nagyobb a kijelzője, laminált kijelzője van. Drágább, mint az alap 8-as, de olcsóbb, mint a cellurar vagy a 128 egyenként, együtt meg végképp.
ipad air 4 ->Jobb chip, apple pencil 2, még nagyobb kijelző, csak éppen 200 felett van, használtan is. Ez inkább anyagi döntés kérdése. Nyilvánvalóan az új model az sosem költséghatékony, tehát a sokkal több pénzért arányaiban kevés új jó dolog jár. Pártizedcolos kép meg ilyenek. Ha felmerül a kérdés, hogy "megér-e +100e felárat", akkor a válasz biztosan nem, ez akkor éri meg, ha nem számít, hogy +100e, csak legyen az újabb, nagyobb gyorsabb.
De ez nem baj, a legújabb soha semmi termékben sem a megérésről szólt, és ez most sincs másként.Ár érték arányban amúgy szeirntem messze az air 3 a legjobb vétel.
A 8-nál tényleg jobb és azon az áron van nagyjából, talán kicsit olcsóbb is, felszereltségtől függ.Persze, ha csak új jöhjet szóba, akkor az air sokkal jobb, mint a sima 8, csak sokkal drágább is.
-
Alex91
félisten
válasz
csanyiadam
üzenetére
Szerintem ne a 32 GB-oshoz nezd az arat, hanem a sima 128 GB-oshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest