Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
"Értem, mások használjanak átalakító baszokat, hogy neked ne kelljen"
Nem tudom érezted-e az iróniát, én sajnálom azt aki átalakító tengerre van kárhoztatva, de az érvelésed teljesen nonszensz. Most konkrétan az elavult csatlakozó áll szemben a naprakésszel, amire így is úgyis le lesz váltva a Lightning. Az ilyen átállásokat nem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen. De a Type-C pont arra garancia, hogy az Apple nyerjen egy olyan csatlakozót, ami a következő szabványra átálláskor is megőrzi a visszafele kompatibilitást (pl: USB 4.0 specifikáció már kint van és 2.0-ig visszamenően megvan a kompatibilitás). Nem olyan rossz ám ipari szabványokat felhasználni, szemben a senki más által nem támogatott csatlakozókkal, főleg ha már ennyire szeretsz a dolgok nem eldobálásával és a környezetvédelemmel érvelni.
Sőt tovább megyek: Nekem az sem fájna, ha egy iPaden lenne Lightning és Type-C is, sőt! De ugye ez a bilibe lógó kéz esete, miközben a munkára szánt Pro laptopokról is takarítják el a csatlakozókat, hogy elosztó baszokba kelljen minden gyömöszölni.
"Van ez a környezetvédelem nevű dolog, hogy ami működik, azt nem feltétlen kell kidobni azért mert elmúlt fél éves, és a youtuber véleményvezéreknek az már ciki."
Nem fél éves múlt. Húsz éves szabványra épül a Lightning. Amúgy senki nem mondta, hogy dobd ki, de nem hiszem, hogy folytatnom kéne a vitát olyannal, aki egyetlen mondatban három szalmabábot is elrejt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Ford topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest