-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Szintem is hasznos, ha egy tervrajzot azonnal magad előtt látsz, kinagyítasz, és akár plusz megjegyzéseket teszel mellé, vagy kicsit változtatni tudsz rajta. Sokat segít, hogy ott, és azonnal lehet a dolgokat magyarázni, mutatni.
Nekem van egy másik vetülete is, hiszen egy ablakos cégem is van, és ha kimegyek egy családi házhoz, akkor az alkalmazottam felveszi a méretet, én pedig közben már tudom is szerkeszteni az árajánlatát, rögtön meg tudom neki mondani, mennyibe fog kerülni. (WinArchi program)
Mivel ma már rögtön, azonnal akar árakat tudni, így óriási előny lenne.De biztos vagyok benne, hogy ezeken kívül is sok előnye van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest