Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én Air 2-ről (4G) váltottam Pro 9,7-re (4G). Csak a személyes véleményemet tudom leírni.
- Én nem vennék már olyan tabletet ami nem tud GPS-t és 4G-t mert nem egyszer jött már jól navigációra, vagy hogy külön
- A 4db hangszóró mellett labdába sem rúg a sima iPad-ek 2db hangszórója ami csak az egyik oldalon van
- Laminált, TrueTone kijelző ugyan elsőre nem tűnik akkora durranásnak, de aztán rájössz hogy nagyon jó dolog. Air2-höz rakva pedig azonnal kiveri a szemed mennyivel jobb a kép.
- Pencil-el a Pro igazán megtáltosodik és egészen új felhasználási szokásoknak ágyaz meg. Én pl a nyomtatómhoz sem nyúltam mióta Pro-t használok mert dokumentumokat már "digitálisan" írom alá és küldöm tovább.
- A jobb kamera és a vaku is gyakran használatba kerül (főleg dokumentumok bevitelére, de volt hogy helyszínt/elvégzett munkát/hibákat fotóztam jegyzőkönyv miatt)Az is biztos hogy én már nem fogok sima iPad-et venni mert a Pro számomra annyival többet nyújt hogy megfizethetetlen (mondjuk az Apple azért próbálkozik
). -
umfrider
senior tag
Szia!
Én 12,9”-os prót vettem. Mondjuk első sorban számomra a méret meghatározó volt. Szerintem pénztárca függvénye, hogy melyiket választod. Az tuti, hogy a pro-nak nagyobb a felhasználói élménye, bár, ha kizárólag weblap böngészésre kell, akkor lehet a 2018-as is megteszi.
Videó (itt van 1-2 olyan tulajdonság, ami engem valószínű zavarna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gaming notebook topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).