Új hozzászólás Aktív témák

• Aszpirin

támogató

Sziadztok!

2018-as 11 colos sim-es iPad Pro-m mostanig szolgált, ma vettem egy 11 colos simes M5-ös iPad Pro-t, mert sajnos a kevés memória okán rettenetesen belassult a 2018-as (ami méh megkapta a 26-os iPadOS-t, bravó Apple!).
    A 2018-as megy állandó kamerakép-kijelzőnek, míg még bírja…

Érdekes különbségek vannak a kettő között:
    - az M5-ös pontosan olyan széles és vlamivel vékonyabb, viszont pár tizedmilliméterrel hosszabb, épp csak annyira, hogy ne férjen be erőlködés nélkül a régi tokjába.
    -az új kijelzőjének nagyon le van kerekitve a sarka, sokkal jobban, mint a régié, ezt még szoknom kell, többet elvesz a kêpteruletből és olyan esetlennek tűnik…
    - összességében OLED ide vagy oda, 120 Hz ide vagy oda, számomra alig van különbség a kèt kijelző között. Hogy nem 8 évnyi különbségnek tűnik, az hóttzicher. Ennyire zseniális cucc volt a 2018-as.
    - termèszetesen a sebessége sokkal-sokkal nagyobb a M5-ösnek, és memóriából is háromszor annyi van benne.
    - ami még nagyon tetszik, az a kamera+faceid modul hosszú oldalra való helyezése, ez negyon kellett.

Most tokot keresek. Nem kell billentyűzetes, macbookom is van :)
    De olyan igen, aminek van Pencil-tartója is. Eddig olyan tokokat jasználtam, amik kemény fémbetétes fedelűek ugyan, de origami-szerűen többféle pazíciósra összehajtogatható a fedél, valamint van egy külön merev “toolltartója ls” (nem csak egy zárópát fogja oda a tollat.
    Sajnos az urolsóról már minden lekopott, és bevallom azt srm tudom hogy milyen kulcsszóval álljak neki keresni…
    Tudnátok ebben esetleg segíteni?
    Illetve gédőüveg-fólia is kellene…
    Köszi előre is.

Remélem ez is szolgál majd 8 évig, mint a 2018-as… :R

Új hozzászólás Aktív témák