Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
Zozzer888
üzenetére
Az is valami. Sovány vigasz.

Igazából hardveresen nincs is semmi kifogásolni valóm.Ez a dilemma bennem is felmerült, de én Pro macbookért nem akartam annyit fizetni. Ha main gépként használtam volna, akkor az megint más. De egy tablet is csak amolyan kiegészítése a fő gépemnek.
Totál érthetetlen az ilyen mértékű OS limitáció. Jó, ezzel tisztában voltam, de az vadabb álmaimban se jutott eszembe, hogy ezen rontanak.
Így az iPad már csak részben tablet. Notebooknak meg alkalmatlan és még drágább is mint egy macbook és gyengébb is (ha megveszed a gyári bill-t is).Az meg külön nem fér a fejembe, hogy ha már itt van a szerintük "szipi szupi" ablakos mód, akkor pencil-el miért nem lehet ablakot méretezni vagy kezelni?

De már az is megfordult a fejemben, hogy tényleg az én elvárásaimmal vagy logikámmal lesz a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi