-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
Zozzer888
üzenetére
Az is valami. Sovány vigasz.

Igazából hardveresen nincs is semmi kifogásolni valóm.Ez a dilemma bennem is felmerült, de én Pro macbookért nem akartam annyit fizetni. Ha main gépként használtam volna, akkor az megint más. De egy tablet is csak amolyan kiegészítése a fő gépemnek.
Totál érthetetlen az ilyen mértékű OS limitáció. Jó, ezzel tisztában voltam, de az vadabb álmaimban se jutott eszembe, hogy ezen rontanak.
Így az iPad már csak részben tablet. Notebooknak meg alkalmatlan és még drágább is mint egy macbook és gyengébb is (ha megveszed a gyári bill-t is).Az meg külön nem fér a fejembe, hogy ha már itt van a szerintük "szipi szupi" ablakos mód, akkor pencil-el miért nem lehet ablakot méretezni vagy kezelni?

De már az is megfordult a fejemben, hogy tényleg az én elvárásaimmal vagy logikámmal lesz a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest