Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
sorry, a 90es evek elejetol gepelek igy, ez mar igy marad
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.kenyszeruen felraktam a 26ot, mert kerdes nelkul frissitette telepiteskor. monitoron probaltam regen, de csak kivancsisagkepp, mert van macbookom.
mi hianyzik? minden ami egy gepes os szintu dologhoz kell
konzol, hogyan futtatok pl egy dockert. az os nem csak egy ablakozo, foleg hogy aki melyebb szinten hasznalja, az ablakozo csak egy reteg vmi felett. most nem mondom, hogy linux szeru buzerelast szeretnek, de a macos epp azert nepszeru a fejlesztok kozott, mert egyfajta bridge a linux es a wines vilag kozott. vagy a hwek alacsonyabb szintu elerese, stb. ez valasztja el a gepes ost az iostol, mert ott ez mind takarva van. technikailag siman megoldhato lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.