Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajzos
újonc
Sziasztok!
Az iPad-em nem képes szerverre csatlakozni (SMB, Windows-ban megosztott mappa). Ha csatlakozom a Fájlok app folyton lefagy még mielőtt bármit is tudnék csinálni vele, képtelenség fájlokat másolni, nem működik. Értem én hogy vannak más megoldások, de a szerveres megoldás a leggyorsabb, és mivel ez egy teljesen alap dolog működnie kéne.
Van garancia az iPad-emen, van esélyem arra hogy ha beviszem akkor ezt megjavítják? Mert oké hogy az ügyintézőnek valszeg fogalma se lesz hogy mi ez, viszont ez egy Apple által reklámozott feature és nekem nagyon fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest