Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Végre megjelent egy tényleg használható, saját billentyűzetkiosztás készítő app.
[Keybuild]

Most épp összekattintgattam magamnak egy ilyet ami nekem kényelmes, de konkrétan bármit meg lehet benne csinálni.Egy fiatal srác fejleszti aki nagyon reszponzív ha bugokról, feature requestekről van szó. December végén reportoltam neki, hogy a billentyűzet nem a leütés sorrendjét nézi szövegbeírásnál hanem a felengedési sorrendet, ami többujjas gépelésnél random beírt zagyvasághoz vezet. Ezt mai napra javította is, és írt nekem személyesen twitteren, hogy elkészült. Wow.
Az AppStore-os verzióban ez a javítás még nincs kint, viszont test flight-on elérhető a beta:
[link]
A beta amúgy ingyenes, szóval ha csak ki akarnátok próbálni akkor hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest