-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Végre megjelent egy tényleg használható, saját billentyűzetkiosztás készítő app.
[Keybuild]

Most épp összekattintgattam magamnak egy ilyet ami nekem kényelmes, de konkrétan bármit meg lehet benne csinálni.Egy fiatal srác fejleszti aki nagyon reszponzív ha bugokról, feature requestekről van szó. December végén reportoltam neki, hogy a billentyűzet nem a leütés sorrendjét nézi szövegbeírásnál hanem a felengedési sorrendet, ami többujjas gépelésnél random beírt zagyvasághoz vezet. Ezt mai napra javította is, és írt nekem személyesen twitteren, hogy elkészült. Wow.
Az AppStore-os verzióban ez a javítás még nincs kint, viszont test flight-on elérhető a beta:
[link]
A beta amúgy ingyenes, szóval ha csak ki akarnátok próbálni akkor hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest