- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Egy kis összehasonlítás.
Air 2 (ios 8.1)vs. iPad 4 (ios 6.1.2)1. Kijelző:
-Betekintési szöge kicsit nagyobb az Air2-nek a légrésmentes kijelzőnek köszönhetően.
-Oldalról nézve a fényerő csökkenést hasonló mértékűnek láttam.
-Színekben minimális különbség van csak, mindkettő szép.
-A háttérvilágítás beszűrődése kisebb Air 2 esetén.
-Az Air 2 tükröződésmentes bevonata nagyon jó, jelentősen kisebb mértékben tükröződik.2. Hangszóró:
-Rengeteg mély hang, amibe a készülékház is beleremeg, kézben fogva elég furcsa érzés, engem annyira nem zavar, de olvastam, hogy sokakat nagyon is.
-Szebben szól mint az iPad 4 hangszórója, mély és magas hangokból is több van.3. Rendszer:
-Nagyon kijön a 2GB RAM előnye, böngészés közben nem töltöget újra és elég sok App-ot képes a memóriában tartani.
-Maga a rendszer is gyorsabb, gördülékenyebb, App-ok gyorsabban indulnak.
-Gyári Safari böngésző is nyilván gyorsabb Air2-őn, gyorsabban tölti be az oldalakat, görgetés is folyamatosabb.Úgy nagyjából ennyi lenne, üzemidőt még nem tudok, 81%-on volt mikor kibontottam, most 28%-van 8 óra használati idővel, szerintem annyit fog bírni mint az iPad 4, kamerát nem nagyon néztem, de nyilván jobb, minőségben és funkciókban is.
Ha valami még eszembe jut akkor majd leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest