Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Egy kis összehasonlítás.
Air 2 (ios 8.1)vs. iPad 4 (ios 6.1.2)1. Kijelző:
-Betekintési szöge kicsit nagyobb az Air2-nek a légrésmentes kijelzőnek köszönhetően.
-Oldalról nézve a fényerő csökkenést hasonló mértékűnek láttam.
-Színekben minimális különbség van csak, mindkettő szép.
-A háttérvilágítás beszűrődése kisebb Air 2 esetén.
-Az Air 2 tükröződésmentes bevonata nagyon jó, jelentősen kisebb mértékben tükröződik.2. Hangszóró:
-Rengeteg mély hang, amibe a készülékház is beleremeg, kézben fogva elég furcsa érzés, engem annyira nem zavar, de olvastam, hogy sokakat nagyon is.
-Szebben szól mint az iPad 4 hangszórója, mély és magas hangokból is több van.3. Rendszer:
-Nagyon kijön a 2GB RAM előnye, böngészés közben nem töltöget újra és elég sok App-ot képes a memóriában tartani.
-Maga a rendszer is gyorsabb, gördülékenyebb, App-ok gyorsabban indulnak.
-Gyári Safari böngésző is nyilván gyorsabb Air2-őn, gyorsabban tölti be az oldalakat, görgetés is folyamatosabb.Úgy nagyjából ennyi lenne, üzemidőt még nem tudok, 81%-on volt mikor kibontottam, most 28%-van 8 óra használati idővel, szerintem annyit fog bírni mint az iPad 4, kamerát nem nagyon néztem, de nyilván jobb, minőségben és funkciókban is.
Ha valami még eszembe jut akkor majd leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest