-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Ezt az infót kaptam:
Az iPad mini cellular modellbe fizikai sim kártsa helyezhető nem e-sim. társ sim kártya bármilyen meglévő előfizetés mellé igényelhető bármelyik szolgáltatónál. Cellular modell esetében nem szükséges a telefon sem ahhoz hogy bárhol bármikor hozzáférjünk a világkálóhoz ellentétben a hagyományos wi-fi-s modellel aminek mindenképp wi-fi hálózat szükséges vagy mobil hotspot megoldás.
Üdvözlettel,
iCentre Arena csapata
Azért kérdeztem tőletek! Milyet vegyek? 50ezer a különbség az iPad mini WiFi és a WiFi+Cellulár között. Ha a kocsiban GPS-ként használom, használnám, akkor kell a kártya vagy elég, ha egy másik telefon hotspotként működik? Valahol olvastam, hogy ha nincs WiFi+Cellular akkor a GPS sem működik.
Az esetek nagy többségében (internethaszálat, levelezés, facebook) elég a WiFis készülék gondolom.
Mindenkinek Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest