- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke7
tag
Sziasztok,
Gondoltam leírom tömören a tapasztalataimat, hátha esetleg valaki hasonlón gondolkodik.
Manga olvasáshoz vettem egy Air 4-t, ami nagyon bevált, fogásra kényelmes, súlya könnyen megszokható, bár egy regényhez képest semmi.
Kijelzője nagyon jó, sebessége szintén, (korábban egy régi androidom volt ezért ahhoz nem hasonlítanám.)
Ez a méret már nagyon kényelmessé teszi képregények olvasását.
Weben olvasgatva is nagyon élvezetes mangákat olvasni, éppúgy, mint pl. cbr
fájlokat lapozgatva. Ezekre vannak elég jó appok amelyek smb eléréssel mellőzik a másolgatást. Így nekem a 64GB bőven elég.
Az Ipad 8 is megfelelő erre a célra, de nekem a lekerekített formája nem jött be és a plusz ram miatt inkább az Air melett döntöttem.
A Pro 12,9 egy fokkal jobb lenne, de egyesek szerint már az Air is luxus "csak" képregényekre és azt én is erősen annak éreztem.
(amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)Amúgy köszönöm az ajánlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Mégsem lesz Sony autó
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)