Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell Precision munkaállomások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke7
tag
Sziasztok,
Gondoltam leírom tömören a tapasztalataimat, hátha esetleg valaki hasonlón gondolkodik.
Manga olvasáshoz vettem egy Air 4-t, ami nagyon bevált, fogásra kényelmes, súlya könnyen megszokható, bár egy regényhez képest semmi.
Kijelzője nagyon jó, sebessége szintén, (korábban egy régi androidom volt ezért ahhoz nem hasonlítanám.)
Ez a méret már nagyon kényelmessé teszi képregények olvasását.
Weben olvasgatva is nagyon élvezetes mangákat olvasni, éppúgy, mint pl. cbr
fájlokat lapozgatva. Ezekre vannak elég jó appok amelyek smb eléréssel mellőzik a másolgatást. Így nekem a 64GB bőven elég.
Az Ipad 8 is megfelelő erre a célra, de nekem a lekerekített formája nem jött be és a plusz ram miatt inkább az Air melett döntöttem.
A Pro 12,9 egy fokkal jobb lenne, de egyesek szerint már az Air is luxus "csak" képregényekre és azt én is erősen annak éreztem.
(amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)Amúgy köszönöm az ajánlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)