Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
TL;DR
Van valakinek olyan problémája, hogy BT keyboard nem veszi az összes gombot?
----
Ma úgy döntöttem kipróbálom milyen fejleszteni iPad-en. A NAS-omon fut egy Code Server (remote VS Code) ami eléri a projektjeim, tudok buildelni, debugolni stb.
Na most simán felcsatlakozok rá, lényegében egy Safari tab kell hozzá és kész. Viszont nagyon gyakran meghülyíti a billentyűzetem (Logitech MX Keys), csak az arrow key-ek mennek meg a backspace. Ugyanezt tapasztaltam iSH-ban is, még nem találtam közös pontot vagy épp worklfowt amiért történhet, tök randomnak tűnik azt leszámítva, hogy ha csak gépelek és nem nyúlok még az egérhez sem akkor ritkább. Egy keyboard ki-bekapcs megoldja, olyan 2 percre
Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Autós topik
- Apple Watch
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest