Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
üzenetére
Annál már csak az lenne gázabb, ha keresőoldalt reklámoznék benne

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem annyira nem is a telefonokkal volt gondom. Telefonról azért váltottam iPhone-ra mert a tepsiket nem igazán csípem, viszont ami az Apple vonal felé vezetett, az a notebook piac. Felidegesített egy Dell Latitude gép, aminek recsegett a hangszórója, kétszer kicseréltettem, harmadjára jött egy harmadik szervizes, aki azt mondta, hogy olyan vékony készülékházba nem lehet erősebb hangszórót rakni, felejtsem el. Na azonnal el is adtam és vettem egy MacAirt. Azért megmutatnám a szervizesnek, hogy ,,-nézd csak..."

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest