Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Tényleg jók!
A kínai tollakkal meg általában az a probléma, hogy egyik sem támogatja a nyomásérzékenységet, tehát konstans lesz a vonalvastagságod. Ami meg tudja, az majdnem annyiba kerül, mint a gyári... Én is vettem karácsonyra egyet a kislányom droidos tabletjéhez, meglepően jól működik (még csak kipróbáltam, el van dugva), de ha megjön az iPad, azon is ki fogom próbálni
Mondjuk én jegyzetelni szeretnék inkább, rajzolni az elmúlt 30-35 évben csak CAD progikkal rajzoltam, vagy vonalzó mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android szakmai topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk én jegyzetelni szeretnék inkább, rajzolni az elmúlt 30-35 évben csak CAD progikkal rajzoltam, vagy vonalzó mellett...