- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
nem olvastam az előző hsz-eket, de nekem a mostani iPadem 32 gigás, teljesen elég, még a felét se laktam be. Páromnak szintén 32-es van, az is elég neki. Előző iPadem 16os volt, az is elég volt. Még kompromisszum közelében sem voltam.
Mérd fel mire használod, igazából ennyi a kérdés.
Videózni és fotózni ezekkel a sz*r kamerákkal senki sem csinálja, aki videót vág úgy sem ilyet használna rá, a játékok nem foglalnak 30 gigát, én filmeket és sorozatot médiaszervereken nézek. Ha mégis lokálban tárolnál nagy fájlokat, akkor vegyél nagyobbat, ellenkező esetben csapj le az ajánlatra és hozd el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Videózni és fotózni ezekkel a sz*r kamerákkal senki sem csinálja, aki videót vág úgy sem ilyet használna rá, a játékok nem foglalnak 30 gigát, én filmeket és sorozatot médiaszervereken nézek. Ha mégis lokálban tárolnál nagy fájlokat, akkor vegyél nagyobbat, ellenkező esetben csapj le az ajánlatra és hozd el.