Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
nem olvastam az előző hsz-eket, de nekem a mostani iPadem 32 gigás, teljesen elég, még a felét se laktam be. Páromnak szintén 32-es van, az is elég neki. Előző iPadem 16os volt, az is elég volt. Még kompromisszum közelében sem voltam.
Mérd fel mire használod, igazából ennyi a kérdés.
Videózni és fotózni ezekkel a sz*r kamerákkal senki sem csinálja, aki videót vág úgy sem ilyet használna rá, a játékok nem foglalnak 30 gigát, én filmeket és sorozatot médiaszervereken nézek. Ha mégis lokálban tárolnál nagy fájlokat, akkor vegyél nagyobbat, ellenkező esetben csapj le az ajánlatra és hozd el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Videózni és fotózni ezekkel a sz*r kamerákkal senki sem csinálja, aki videót vág úgy sem ilyet használna rá, a játékok nem foglalnak 30 gigát, én filmeket és sorozatot médiaszervereken nézek. Ha mégis lokálban tárolnál nagy fájlokat, akkor vegyél nagyobbat, ellenkező esetben csapj le az ajánlatra és hozd el.