Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Ez már teljesen offtopic, de iszonyatosan régóta olvasok ebookot papír helyett és észrevétlenül hozzászoktam, hogy mindenféle hülyeségre azonnal rákeresek. Illetve ha egy korábbi bekezdésből valami nem jut eszembe, akkor nem lapozgatok, hanem CTRL-F és kulcsszó. Namost valaki hozott nekem papír alapú olvasnivalót.
1. Nem tudtam belenagyítani (onnan tudom, hogy megpróbáltam :-), oké, feltekertem a lámpát, felültem, megigazítottam a szemüvegem. Hússzor. Addigra hozzászokott a látásom, valahogy kibogarásztam.
2. Ekkor láttam meg az Ismeretlen Nevet, elkezdtem visszaolvasni, volt-e róla szó korábban, ahogy másodszor nyálazom végig, a keresőmezőbe gépelés helyett, érzem, hogy megy fel a pumpa, basszus, telik az élet, hülyeséggel, ennyire nem érdekel.
3. Vitatott álláspont, rá kéne keresni az aktuális tudományos konszenzusra/érvekre, hol a f*'-ba van a tablet?
Azon fejeztem be ugyanazt a cikket, feleannyi idő alatt.A megszokás és a rugalmatlanság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest