Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Ez már teljesen offtopic, de iszonyatosan régóta olvasok ebookot papír helyett és észrevétlenül hozzászoktam, hogy mindenféle hülyeségre azonnal rákeresek. Illetve ha egy korábbi bekezdésből valami nem jut eszembe, akkor nem lapozgatok, hanem CTRL-F és kulcsszó. Namost valaki hozott nekem papír alapú olvasnivalót.
1. Nem tudtam belenagyítani (onnan tudom, hogy megpróbáltam :-), oké, feltekertem a lámpát, felültem, megigazítottam a szemüvegem. Hússzor. Addigra hozzászokott a látásom, valahogy kibogarásztam.
2. Ekkor láttam meg az Ismeretlen Nevet, elkezdtem visszaolvasni, volt-e róla szó korábban, ahogy másodszor nyálazom végig, a keresőmezőbe gépelés helyett, érzem, hogy megy fel a pumpa, basszus, telik az élet, hülyeséggel, ennyire nem érdekel.
3. Vitatott álláspont, rá kéne keresni az aktuális tudományos konszenzusra/érvekre, hol a f*'-ba van a tablet?
Azon fejeztem be ugyanazt a cikket, feleannyi idő alatt.A megszokás és a rugalmatlanság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest