Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
nekem mákom volt az euronics üzlettel, igaz 2020-ban kicsit viccesnek tartom, hogy az üzletnek nincsen tel. száma, így a központi számot kell hívni. Persze “jelenleg minden munkatársunk foglalt” szöveget hallgatva 5 perc után megszakad a hívás. Na ezt játszottam egy óráig, majd mire kapcsolták az üzletet, ott nem vettek fel. ezt játszottam el 3x, semmi. Sejtetitek az egész cucc indult az elejétől, végül meguntam és autóval elmentem a 17 km-re lévő üzletbe. A lényeg ha az van odaírva hogy bemutató darab az egy lezárt vitrinben van, szóval nem fogdosták nyomkodták halálra. Próbáljátok hívni az üzletet.
Az Air 4 cellular nekem is drága lett volna, bár nagyon tetszik es arra hajtottam de vegül a 2017 pro lett és értem amit írtatok a fórumban korábban róla. Szó szerint behugyozok ettől a cucctól.
Majd azért ha valaki beszerzett egy Air-t írhatna róla véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest