Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carasc0

őstag

Sziasztok!

Tanárként dolgozom, elkezdtem gondolkodni egy iPad Air 4-en munkám megkönnyítése érdekében. Még rágom a dolgokat, de már most belefutottam némi kellemetlenségekbe:

- Istyle oldalra regeltem + feltöltöttem a pedagógust igazoló dokumentumot, de mikor az Ipad oldalára megyek nekem nem jelennek a választó gombok feliratai (Firefox). Másnál van ez a gond?

- Sajnálatos olvasni, hogy hamarosan vége az iskolakezdési kedvezménynek (Istyle oldalon). Vagy esetleg később is marad? 6% kedvezmény eléggé lópikula. Apple oldalán nem találtam ilyen kedveményes opciót. Gravírozás cuki lehetőség, de csak apple boltból rendelés esetén van. Sajnálatos.

- Apple termékek világában csak telcsim apple, táblagépet sosem használtam úgymond. Látva ezt a videót, Pro nagyon nem éri meg. Ezért voksolnék Air-re.

- Apple Pencil kellene hozzá, bár 43e ft-os kedvezményes ár láttán, felnyerítettem. Csak ez a Pencil jó ehhez?

- Tok is kéne. Na most a szett (air+toll+tok) elég borsos költség. Megéri ez nekem valójában? Billentyűzet felejtős.

Új hozzászólás Aktív témák