Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Tanárként dolgozom, elkezdtem gondolkodni egy iPad Air 4-en munkám megkönnyítése érdekében. Még rágom a dolgokat, de már most belefutottam némi kellemetlenségekbe:
- Istyle oldalra regeltem + feltöltöttem a pedagógust igazoló dokumentumot, de mikor az Ipad oldalára megyek nekem nem jelennek a választó gombok feliratai (Firefox). Másnál van ez a gond?
- Sajnálatos olvasni, hogy hamarosan vége az iskolakezdési kedvezménynek (Istyle oldalon). Vagy esetleg később is marad? 6% kedvezmény eléggé lópikula. Apple oldalán nem találtam ilyen kedveményes opciót. Gravírozás cuki lehetőség, de csak apple boltból rendelés esetén van. Sajnálatos.
- Apple termékek világában csak telcsim apple, táblagépet sosem használtam úgymond. Látva ezt a videót, Pro nagyon nem éri meg. Ezért voksolnék Air-re.
- Apple Pencil kellene hozzá, bár 43e ft-os kedvezményes ár láttán, felnyerítettem. Csak ez a Pencil jó ehhez?
- Tok is kéne. Na most a szett (air+toll+tok) elég borsos költség. Megéri ez nekem valójában? Billentyűzet felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PLC programozás
- Le Mans Ultimate
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest