Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Valaki használ Logitech slim folio vagy combo touch tokot? Vettem a pencilre szilikon védőt [kép] és jó lenne tudni, hogy ezzel együtt bele fog-e férni.
-
tl-x
addikt
válasz
kkdesign #29023 üzenetére
Értem már miért volt ingyenes. Rögtön meg is vettem benne a 7-es php-t a composer miatt. De valamit elbénázok mert nem fut le. Még a phpmyadminba se tudok belépni mert nem tudom mi a jelszó (root, admin stb. nem jó). Biztos jó lesz ez iPaden csak kéne egy kis iránymutatás.
-
tradeelek11
aktív tag
Köszönöm!
Mivel én elsősorban "laptop" üzemmódban
használtam már akkor amikor az os nem támogatta.
De ez a szoftver már akkor: https://apps.apple.com/us/app/jump-desktop-remote-desktop/id364876095#?platform=ipad
ezt az egeret: https://www.citrix.com/products/citrix-mouse/support.html
illetve én egy matricázott német nyelvű Logitech key-to-go-t:
https://www.logitech.com/hu-hu/product/keys-to-go?crid=1762
használtam (a billentyű valószínűleg olcsón eladó lesz)
Én soha nem voltam a csak a "gyári" kiegészítő a jó tipusú ember,
de erre tényleg azt mondom hogy nekem ez kellet. (illetve még a Magic Trackpad ilyen asztali gépekhez) -
tl-x
addikt
Lehet inkább ez lesz és mellé egy logi bt egér.
-
tradeelek11
aktív tag
A tok témához Ipad Pro 11 2018.
Tegnap jött meg:
https://istyle.hu/switcheasy-coverbuddy-ipad-pro-11-2018-tok.html?color=468
az Ipad 3 oldalát védi (az alsót nem) van rajtea intelligens csatlakozó hozzáférés is.
Tökéletesen kompatibilis az új Magic Keyboard-el.
[kép]
[kép] -
lkristóf
senior tag
Apple.com-ról mennyi idő lehet a szállítás? Csak mert iStyle-tól rendeltem iPad Pro 11-est 3 hete, de még semmi hír róla.
-
kalanchoe
senior tag
Ez az enter probléma pontosan mit takar?
Most eléggé elgondolkodtatott a téma, mert a Brydge/Logitech megoldásokkal szemeztem eddig, de ha nem valami jól használható, akkor lehet maradok a gyárinál. Viszont attól meg azért félek, mert lehet, hogy a hosszas írás nem tűnik kényelmesnek rajta.
-
Süvi
őstag
válasz
BennyRay #29037 üzenetére
Világítós billentyűzeteket is tud magyarítani, a kollégámnak teljesen jól meg lett csinálva.
(A referencia oldalt néztem még Surface bill. is van, pedig annak is speckó a felülete) -
BennyRay
tag
Köszönöm!
Nyilván németet csak akkor vennék, ha matricázni akarok, mert huszonéve nem akartam umlautos a-t leírni
A matricázás meg üti a Combo Touch háttérvilágítását
Amikor az iPad-et vettem, nem gondoltam, hogy problémát fog jelenteni, valami értelmesen hordozható magyar kiosztású billentyűzet beszerzése. Most azt látom, hogy ártól függetlenül sincs olyan, ami valóban tetszene. Ezért most nekiállok német oldalakon keresgélni, hátha ott szembejön valami matricázásra érdemes.
-
-
BennyRay
tag
Teljesen kezdőként hadd kérdezzem meg, ha beszerzek iPadhez egy német külső billentyűzetet (mert úgy látom, azon van helye az í-nek), milyen problémákba fogok belefutni?
-
tl-x
addikt
Külső egér [link] és billentyűzet [link]
Hátrány hordozni kell megammal külön.Billentyűs tok:
[link] Hátrány: 10.2-es iPad-en árának majdnem a fele. Előny: levehető a billentyűzet így nem zavarna ha rajzolni próbálok.[link] Hártrány: összecsukva lehet kényelmetlen rajta rajzolni. Kell mellé egy egér.
iPaden lévő védő üvegget nem fogja felnyomni a tok?
Várom a véleményeteket.
-
-
jófejsrác
senior tag
Egész jók ezek az oldalak.
Köszi VD és smc. A stardew valley-t be is zsákoltam, hogy utána soha többé el se indítsam
-
VD
őstag
válasz
szabolcs.sz #29015 üzenetére
Alkalmazást nem találtam még, de weben itt érdemes figyelni [link]
-
válasz
szabolcs.sz #29015 üzenetére
[link] ezt szoktam figyelni
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
MauroN #29014 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkitől
Sajnos NTFS-ben volt, meg is szívtam veleAnno pár éve amikor formáztam, nem gondoltam volna hogy belátható időn belül lesz almás gépem, így aztán gondoltam hogy jóvanazúgy,úgyismindegy’. Hát nem volt
Alapból semmit sem látott belőle az iPad, így aztán még a puszta formázás is ki volt lőve, persze ha nem lettek volna rajta fontos adatok...Végül rokon ablakos gépén megoldottam, de ott is kellett túli-tolizni a hellyel, mégegyszer sose nem akarom megcsinálni ezt a tortúrát.
Viszont fel akartam tolni nővéreknek néhány száz képet iCloud-ra (az övére, Safarin keresztül), na az nem csak úgy megy iPad-ről. (Nem akartam Windows-on keresztül semmilyen formában sem próbálkozni, mert legutóbb pár hónapja kb 150 képenként kidobott valami ürüggyel amikor magamnak töltöttem fel, hogy majd jön az iPad. Mindig vissza kellett keresni hogy áll a dolog, cirka 4000 képnél nem volt túl szórakoztató).Azt gondoltam hogy picit kifinomultabb a dolog iPad OS-en. Pl.: drag&drog. Kijelöltem 700 képet, és semmi további opció nem volt, pl hogy feltöltés. Végül AirDrop lett, és aztán onnan feltöltés iCloud-ba. De utána meg még azóta sem sikerült a fotókba egyben belistázni egy adott albumba a telefonján.
Vagy csak tényleg ennyire fogyatékos vagyok ehhez (is).Bocs hogy hosszú lett, csak muszáj volt kiírni magamból.
-
szabolcs.sz
tag
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #29012 üzenetére
Igen, veszteni biztos hogy nem veszt vele. Egy próbát megér.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #29010 üzenetére
Nekem egy hónapja csinálta kb ugyan ezt.
Törölje le minden hozzá tartozó alkalmazás adattal együtt, aztán telepítse újra. Nekem be vált. ( Főképernyőről való törlés ) -
mr.tamasbiro
őstag
Sziasztok.
A lányom kérdezi,hogy kapott egy ipadet és a messenger mindkettőn meghülyül,ha be van kapcsolva az ipad és a telefon is.Ha nincs mindkettő akkor jó.Ha telefonon ír messengert akkor mindig elfeketedik aztán visszajön,de újra kell kezdeni a szöveget.Ipaden ugyanígy.És nem csak egyszer hanem másodpercenként,percenként. -
tl-x
addikt
Én pont a billentyűzet témán pörgök. Nem tudom eldönteni milyen legyen. Ilyen állványon és billentyűn egérrel gondolkozom: [link] vagy Logitech billentyűs tokon. De a logitechből is van két fajta egyik levehető billentyűzetes touch pados másik pedig fix de lehet az zavarna a rajzolásban.
-
No.01
addikt
Kicsitmegkesve, de olvasom am a valaszokat. Mindenkinek koszonom!
Megprobalom majd v.hogy ravenni a paromat, h vegye kezbe es probalja meg eldonteni, h ha valoban a kivaltas lenne a cel akkor eleg-e a kisebbik modell.
Errol mi a velemenyetek? (marmint aki hasznalja v.milyen billentyuzettel)
-
Affinity Photo akciós ha netán valakinek kellene.
-
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop #29004 üzenetére
Én magamtól ezeket találtam de még nem próbáltam: DraftCode és Textastic Code Editor
-
tl-x
addikt
válasz
mr.tamasbiro #28980 üzenetére
Szia. Bocs csak most láttam. Ezt rendeltem: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest