Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
MauroN
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkitől
Sajnos NTFS-ben volt, meg is szívtam vele
Anno pár éve amikor formáztam, nem gondoltam volna hogy belátható időn belül lesz almás gépem, így aztán gondoltam hogy jóvanazúgy,úgyismindegy’. Hát nem volt
Alapból semmit sem látott belőle az iPad, így aztán még a puszta formázás is ki volt lőve, persze ha nem lettek volna rajta fontos adatok...Végül rokon ablakos gépén megoldottam, de ott is kellett túli-tolizni a hellyel, mégegyszer sose nem akarom megcsinálni ezt a tortúrát.
Viszont fel akartam tolni nővéreknek néhány száz képet iCloud-ra (az övére, Safarin keresztül), na az nem csak úgy megy iPad-ről. (Nem akartam Windows-on keresztül semmilyen formában sem próbálkozni, mert legutóbb pár hónapja kb 150 képenként kidobott valami ürüggyel amikor magamnak töltöttem fel, hogy majd jön az iPad. Mindig vissza kellett keresni hogy áll a dolog, cirka 4000 képnél nem volt túl szórakoztató).Azt gondoltam hogy picit kifinomultabb a dolog iPad OS-en. Pl.: drag&drog. Kijelöltem 700 képet, és semmi további opció nem volt, pl hogy feltöltés. Végül AirDrop lett, és aztán onnan feltöltés iCloud-ba. De utána meg még azóta sem sikerült a fotókba egyben belistázni egy adott albumba a telefonján.
Vagy csak tényleg ennyire fogyatékos vagyok ehhez (is).
Bocs hogy hosszú lett, csak muszáj volt kiírni magamból.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest