Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Pont akkor volt egy konkurenciás kitekintésem, így akkor nem volt ipadem
Köszi, remélem lesz még hamarosan újra akció. Nem égető szükségű, de szívesen megtanulnám Pc-s ps helyett az aff. Photo-t , viszont így, hogy nem “munka” csak hobby, így 7k egy kicsit húzós érte (nekem)
De ezen felül amiket láttam róla, piszkos jó program, és akinek ez munkaeszköz, munkaprogram, annak valszeg félig ingyen van 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi, remélem lesz még hamarosan újra akció. Nem égető szükségű, de szívesen megtanulnám Pc-s ps helyett az aff. Photo-t , viszont így, hogy nem “munka” csak hobby, így 7k egy kicsit húzós érte (nekem)
De ezen felül amiket láttam róla, piszkos jó program, és akinek ez munkaeszköz, munkaprogram, annak valszeg félig ingyen van