-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Caldera1
üzenetére
Ujra itt! Azota hogy szuleim lenyultak tolem az Air2m 1-2 eve beneveztem sok tepelodes es gondolkodas utan egy iPad Pro 10.5-re. Ez jott ki vegulis nyerteskent a 2019-es iPad-del szemben... Hihetetlen hogy hasznaltan joarasitva 2 eves modellkent sok mindenben mennyire tobbet tud es olcsobb egy mostani nem Pro-nal... Szerver uzemeltetes miatt kell sok parhuzamos app es 4GB kellett. Maga a keszulek uj.. Egerrel hasznalva folosleges igazabol aggodni a tisztitas miatt
. HIHETETLEN hogy vegre meglepte ezt az apple, a valamennyire engedelyezett split meg hasonlokkal egerrel billenccsel el tudom kepzelni hogy VEGRE egy ilyen univerzalisabb tablettel is meg tudom oldania dolgokat nem kell vegre notebookot magammal cipelni... Meglassuk. Ami fajo hogy nincs ingyenes vagy egyszeri dijas SSH kliens amit rendesen background modban lehetne hagyni.. Meglassuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. HIHETETLEN hogy vegre meglepte ezt az apple, a valamennyire engedelyezett split meg hasonlokkal egerrel billenccsel el tudom kepzelni hogy VEGRE egy ilyen univerzalisabb tablettel is meg tudom oldania dolgokat nem kell vegre notebookot magammal cipelni... Meglassuk. Ami fajo hogy nincs ingyenes vagy egyszeri dijas SSH kliens amit rendesen background modban lehetne hagyni.. Meglassuk!