Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Caldera1
üzenetére
Ujra itt! Azota hogy szuleim lenyultak tolem az Air2m 1-2 eve beneveztem sok tepelodes es gondolkodas utan egy iPad Pro 10.5-re. Ez jott ki vegulis nyerteskent a 2019-es iPad-del szemben... Hihetetlen hogy hasznaltan joarasitva 2 eves modellkent sok mindenben mennyire tobbet tud es olcsobb egy mostani nem Pro-nal... Szerver uzemeltetes miatt kell sok parhuzamos app es 4GB kellett. Maga a keszulek uj.. Egerrel hasznalva folosleges igazabol aggodni a tisztitas miatt
. HIHETETLEN hogy vegre meglepte ezt az apple, a valamennyire engedelyezett split meg hasonlokkal egerrel billenccsel el tudom kepzelni hogy VEGRE egy ilyen univerzalisabb tablettel is meg tudom oldania dolgokat nem kell vegre notebookot magammal cipelni... Meglassuk. Ami fajo hogy nincs ingyenes vagy egyszeri dijas SSH kliens amit rendesen background modban lehetne hagyni.. Meglassuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. HIHETETLEN hogy vegre meglepte ezt az apple, a valamennyire engedelyezett split meg hasonlokkal egerrel billenccsel el tudom kepzelni hogy VEGRE egy ilyen univerzalisabb tablettel is meg tudom oldania dolgokat nem kell vegre notebookot magammal cipelni... Meglassuk. Ami fajo hogy nincs ingyenes vagy egyszeri dijas SSH kliens amit rendesen background modban lehetne hagyni.. Meglassuk!