Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
redband
üzenetére
Vannak pletykák arról, hogy a macbookok ARM-re váltanak egy-ket generáción belül, az iPad appok pedig kompatibilisek lesznek macOS-sel, később az iPhone appok is, csak ugye az kicsit nagyobb meló.
Én eladtam az iPad Pro-mat még jó áron, mert nekem nem sikerült kiváltani vele az asztali OS-t. Egyedül képszerkesztésben volt sokkal jobb experience (Affinity Photo, + Designer) Apple Pencillel, de annyit nem szerkesztek, hogy megtartsam. Jelenlegi formájában félkarú óriás, de ezt az Applenél is látják, és kezd differenciálódni az iOS, nem csak egy felskálázott teló. Csak igen nagyon lassan haladnak. Egy rendes filekezelő, külső tárhely, egér tamogatás, és nekifutok újra. Engem ezek hátráltattak abban, hogy használjam tényleg mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest