Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Régóta szerettem volna egy Ipadot, anno még az Ipad2-vel szemezgettem, de túl drága volt nekem
Most viszont kaptam egy ajánlatot, amit nem hagytam ki. Ipad4 16GB Wifi 70ezer magyar forintért. Kérdésem, hogy ennyiért mennyire számít jó vételnek? Szép állapotban van, doboza, és pár bisz basz jár hozzá. Valamint érdekelne az is, hogy mennyire úgymond butább, mint az Air ? Az már nagyon drága lett volna ( bőven 100K felett ), így az semmiképp sem jött volna össze 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer LED monitor (B247Y)
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most viszont kaptam egy ajánlatot, amit nem hagytam ki. Ipad4 16GB Wifi 70ezer magyar forintért. Kérdésem, hogy ennyiért mennyire számít jó vételnek? Szép állapotban van, doboza, és pár bisz basz jár hozzá. Valamint érdekelne az is, hogy mennyire úgymond butább, mint az Air ? Az már nagyon drága lett volna ( bőven 100K felett ), így az semmiképp sem jött volna össze