Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Régóta szerettem volna egy Ipadot, anno még az Ipad2-vel szemezgettem, de túl drága volt nekem
Most viszont kaptam egy ajánlatot, amit nem hagytam ki. Ipad4 16GB Wifi 70ezer magyar forintért. Kérdésem, hogy ennyiért mennyire számít jó vételnek? Szép állapotban van, doboza, és pár bisz basz jár hozzá. Valamint érdekelne az is, hogy mennyire úgymond butább, mint az Air ? Az már nagyon drága lett volna ( bőven 100K felett ), így az semmiképp sem jött volna össze 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nvidia Quadro FX570
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most viszont kaptam egy ajánlatot, amit nem hagytam ki. Ipad4 16GB Wifi 70ezer magyar forintért. Kérdésem, hogy ennyiért mennyire számít jó vételnek? Szép állapotban van, doboza, és pár bisz basz jár hozzá. Valamint érdekelne az is, hogy mennyire úgymond butább, mint az Air ? Az már nagyon drága lett volna ( bőven 100K felett ), így az semmiképp sem jött volna össze