Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Régóta szerettem volna egy Ipadot, anno még az Ipad2-vel szemezgettem, de túl drága volt nekem
Most viszont kaptam egy ajánlatot, amit nem hagytam ki. Ipad4 16GB Wifi 70ezer magyar forintért. Kérdésem, hogy ennyiért mennyire számít jó vételnek? Szép állapotban van, doboza, és pár bisz basz jár hozzá. Valamint érdekelne az is, hogy mennyire úgymond butább, mint az Air ? Az már nagyon drága lett volna ( bőven 100K felett ), így az semmiképp sem jött volna össze 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most viszont kaptam egy ajánlatot, amit nem hagytam ki. Ipad4 16GB Wifi 70ezer magyar forintért. Kérdésem, hogy ennyiért mennyire számít jó vételnek? Szép állapotban van, doboza, és pár bisz basz jár hozzá. Valamint érdekelne az is, hogy mennyire úgymond butább, mint az Air ? Az már nagyon drága lett volna ( bőven 100K felett ), így az semmiképp sem jött volna össze