Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Köszönöm szépen. Mindenképp újat szeretnék venni. Használtakban nem bízom, mert tudom, hogy én mennyire használom a műszaki eszközeim, így nem szívesen vennék agyonhajtott cuccokat.
16 giga nagyon kevés lenne, 32 amin gondolkoztam. iPhone-ból 64 gigás van, ott is alig 20 gigám maradt a videók és fotók miatt. iPaden szívesen tárolnám a fotóimat és a fényképeimet, mert azon szívesebben nézném vissza. 3G-s pad nem kellene, mert tényleg csak wifin menne otthonról, vagy telefonról internetet megosztva minden tartalom.
Leginkább a videók és fotók nézegetéséhez, filmezéshez, játékhoz kellene. Twitchen és Youtube-on néznék videókat, utazáshoz jó lenne olvasáshoz, játékokból pedig nagyobb kijelzőigényeseket tolnék rajta. Elvagyok a telón is, de kockuláshoz a 4" néha kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini-ITX
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi