- Milyen monitort vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Google Home/Nest
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Nem a vitába szeretnék beszállni, csak néhány példa

Szüleim voltam osztálytalálkozón, ahol elég sok kép készült. Odaadták az SD kártyát apukámnak, hogy másolják fel táblagépre a képeket, és amiket ők csináltak táblával vegyék fel rá.
Nem tudták megoldani
, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje
, de sikerült.
Ezért vettem nekik a korábban linkelt eszközt, ilyen többet nem fordul elő.Más.
Többször előfordult velem, hogy az ipad volt nálam, át kellett adni egy dokumentumot, a kollégának, ő akart nekem adni stb. Net, kábel nem volt. Ezért vettem magamnak egy lightning to usb penyát, ami mindig nálam van.
Olyan is fordult már elő, hogy konferencián nem tudták rádugni a laptopot a projektorra, előkaptam a penyát, rá az Ipadomra és ment a vetítés. Amikor több száz ember vár, és nem nagyon van net, Itunes és társai a másik gépen, vagy akár több száz Mb-os filet kell átteni, gyorsabb megoldás a pendrive.DSLR géppel készült képeket is szoktam szerkesztgetni az utazás alatt a Pro-n, ehhez is jó a SD kártya olvasós penya.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje