Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiegészítés:
2. A kijelzőn kicsi karcok se legyenek inkább, a hátlapon lehetnek apróbb karcok, de nagy karistok ne!
3. Hangsúlyoznám, hogy alaposan nézd meg az elszineződéseket, én kétszer már belefutottam, elsőre nem feltűnő, amikor otthon nyomkodod, akkor veszed észre. Egy hét után már nem zavar, de jobb, ha homogén a kijelző, nekem ilyen hiba miatt cseréltek gariban iPad4-et.Szerk: iPod, vagy iPad Minire gondolsz? IPodot nem ismerem, nem használom, az másra való. iPad minit láttam már, hordozni jobb, mint a sima iPad. Otthon használni meg az utóbbi jobb - szerintem (szubjektív).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Trollok komolyan
- Asztrofotózás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest