Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Ezt honnan veszed? A 10Gbit fejlesztése látszólag beállít mint a szög. Tavaly év végén jött a hír, hogy év elejétől érkezik a fővárosban, majd fokozatosan másutt is. Ehhez képest még sehol nincs, és akárki kérdezte, az ügyfélszolgálat is csak hablatyol róla, de semmi konkrét infó nincs.
-
kopi72
aktív tag
HEHEHE! en mar 1z 1x vegigjartam!.. lemondtam minden elofizetest, kaptam huseg nelkul 30/10-et 4500ft-ert :-) Kervenyeztem, h mert legalabb 120Mbit van nalam, mivel 3 HD tv boxom is volt, basztak odaadni azt a savszelesseget hozza... Szoval az lett, h januartol bekotottem a pr telecomot, foldkabel ez is, es szepen jon a 499Mbit rajta, up 20Mbit.
mindezt valami 5800 ft -ert kb... Es az a vicc, h januar ota meg sem szakadt... szoval papa Invitel hetfotol! -
Érdekes ez a 100/10-es vdsl csomag. Korábban ilyen nem volt (legalábbis mikor én előfizettem) a 60/7,5 volt a max, arra is fizettem elő annó. Nálam simán menne pedig, jelenleg is a vonali sebességem:
Attainable Rate(Up/Down) 53453/135100 kbps
Végülis nem gond, mert bőven kapom a sávszélt így is, jó közel van a dslam.
-
Lajosnagy17
senior tag
Sima SZIP az azt jelenti, hogy a SZIP projekt keretében melyik szolgáltatók nyertek pályázatot és mit vállaltak. Ha van információ a településről, hogy a fejlesztés elkezdődött, például az engedélyezés, akkor átváltom a jelet egy körre csillaggal a közepén.
A Telekom által megnyert pályázatok a SZIP_TELEKOM alatt található.
Az "Egyéb szolgáltatók hálózati fejlesztése" alatt is találsz fejlesztéseket, sokszor azok is SZIP fejlesztések, de még nem értem rá teljesen összefésülni.
-
Martin Eden
tag
Hát nálam 30 megás net mellett a sport 1/2 például olyan 4.5 mbit/s (full HD) és eléggé blokkosodik, a digisport 2 meg ugyanennyi bitráta és csak 720p, de még így is jobban néz ki érthető okokból. Azt leszámítva hogy folyamatosan 1-2 sornyit ugrál a kép le-föl, feltehetően a felbontás csökkentésénél csúszik valami félre, ha többet nézném talán jeleztem is volna már nekik. Az M4 meg pár száz kilobit/s-kel több talán.
De említett csatornákból láttam már 7-8 mbit/s-es adást is IPTV hálózaton, csak épp nem a saját boxaimon sajnos, az már egész tűrhető volt. Bár anno emlékszem, amikor még UPC-s voltam, a sport 1/2 SD adása jött ugyanennyivel (dvb-c-n) náluk... -
Ted_Beneky
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest