Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Frenky89 #14187 üzenetére
Amennyiben a honlap ADSL-t ajánl fel, úgy elég kicsi az esélye, hogy más is elérhető lenne, legalábbis az Invitel-től. Minden esetre ha alapos gyanúd van, hogy az infó nem megfelelő, akkor hívd fel őket, mert azért előfordult már, hogy tévedett a honlap. Esetleg valami egyéb kábelTV, koax nincs? Ahol Invitel-től csak DSL van, ott előfordulhat az is...
-
válasz
Frenky89 #11054 üzenetére
Óó, hát anno velem ezt az ügyfélszolgálat is eljátszotta!
Én amúgy már UPC-s vagyok két-három éve!
-
-
válasz
Frenky89 #10797 üzenetére
De biztos van, ennyire részletesen nem tudom, mert én ezt nem használom! De a kolléganő azt mondta, hogy ennek kellett volna mennie, fel is vették hibajegynek! De ez a gond nem is most kezdődött, már jó ideje ezzel megy a szívás! Ha jól tudom, már kötbért is kapott emiatt, és azt mondta, most megint kérni fogja, hiszen nem használható a szolgáltatás a megrendelt formában!
Előtte hálózati gondok voltak, sokszor fagyott kockásodott a kép! Akkor cseréltek nekik boxot, meg kábeleket is, az jó lett, most meg jött ez, de ez viszont központi probléma! Még van valamennyi a hűségből, de ha lejár nekik, akkor mennek vissza a UPC-hez, az jobb volt!
-
-
válasz
Frenky89 #10437 üzenetére
Nem mindegy, hogy a szakadás milyen jellegű! Szakadhat a DSL, és a PPPoE is! Szakadhat vonali, fizikai hiba miatt, oxidálódás, beázás, stb..., és szakadhat szoftveres jellegű probléma miatt! Új IP címet minden esetben kapsz, viszont nem minden esetben a szolgáltató felelőssége! Egy normális (DSL-321B, vagy DSL-360R T1) modemmel, és normális szoftverrel remekül behatárolható a hiba!
-
bopeti98
őstag
válasz
Frenky89 #10420 üzenetére
Az új ügyfeleknek most már a csomagjuknak megfelelő link sebességet állítanak be. Régen lecsaltak 1-2 Mbitet. Volt is egy táblázat a csomagok valós maximum sebességéről. Ha váltanál csomagot valószínű hogy most már neked is a szerződésben feltüntetett sebességgel menne, persze csak akkor ha bírja a hálózat.
-
-
válasz
Frenky89 #5679 üzenetére
28-as körzet... http://www.pingtest.net/
Keflavik 80 ms
Wien 44 ms
Murmansk 87ms
Bratislava 23 mswww.bix.hu 16 ms
-
törölt tag
válasz
Frenky89 #4180 üzenetére
Nekem Comtrend van már vagy 4 éve az nálam mindig jó.
Akkor ott tényleg vonallal van gond, de az a dlink modem valóban nagyon silány. (2-szer is hoztak hozzám is, másnap vihették is vissza.)
380T az Siemens? Mert akkor olyanom is volt, azzal szintén mindig szakadt.
De lehet h ez vonalfüggő. -
hohorgasz
csendes tag
válasz
Frenky89 #4174 üzenetére
dlink 360r c verzio modem utanna dlink dir-635 router kábelen megy az asztali gépbe, wifin megy laptopba a net. Annyi a probléma, hogy sűrűn szakad a net, mert zajos a vonalam. Szakadás esetén a router ujra tárcsáz annyiból jó. Lejelentettem sokszor hibára de nem változott.Egyebkent 8 M-s a netem.
-
törölt tag
válasz
Frenky89 #3475 üzenetére
Most nem tudom hány van, meg kell nézni a honlapjukon.
Mindenesetre fel kell hívnod őket, mert mailban nem nagyon szeretnek ügyet intézni. Legalábbis nálam nem igen jött be eddig. Viszont telefonon nagyon segítőkészek. Volt amikorr visszahívtak és több mint fél órás technikai segítséget adtak, mert a winfosba elromlott valami. -
Anubis_9
addikt
-
Chip
aktív tag
válasz
Frenky89 #3211 üzenetére
Ha jól tudom minden Invitel Telepontban van már egy bemutató készülék.
Hétfőn amikor befizettem a tel és invitel havidíjját akkor azt mondták nekem a szentesi irodájukban , hogy árról és az előfizetési csomagokról még nincs információjuk.
De azt már februárban közölték velem, hogy 3in1 csomag lesz telefon+internet+iptv.
8 megás ADSL-re nem lehet majd kötni csak a kisebbekkel mert kell a tévé adásnak a sávszél.
A bemutató tévékészülék pontos tipusára nem emlékszem. Azt tudom, hogy 1 kb 80 cm-c LCD tv vot rákötve 1 Motorola set top box-ra és szerintem jó minőségű volt a kép.
60-70 közötti az adók száma ebből kb 10-15 a külföldi. -
Reag3nS
senior tag
válasz
Frenky89 #3209 üzenetére
minden bizonnyal olyan lesz mint t-comnál, annó nyitottak is egy topicot neki itt.
szomszédom invitelnél melzózik, ő felelős a kábelezés kiépítésben és nemrég mondta hogy voltak tesztek... ja mondom kösz, nem is tudtam róla. szólhatott volna mert teszteltem volna szívesen.
ha felé járok megkérdezem pontosan.
-
C^^
őstag
válasz
Frenky89 #2816 üzenetére
"SNR érték minnél nagyobb, annál jobb a vonalminőség:
6dB alatt: nagyon rossz, használhatatlan
7dB-10dB gyenge, de használható
11dB-20dB jobb, de szakadozhat bizonyos sebességeken
20dB-28dB ez már nagyon jó érték
29dB fölött 100% -os vonal"Az adatok alapján elég rossz a vonalad minősége. Lehet, hogy ezért szakadozik. Kérdezd meg őket, hogy mit lehetne tenni.
-
-
Rent
senior tag
válasz
Frenky89 #2058 üzenetére
mit ertetek ez alatt hogy ugyfellista alapjan? nezik hogy mennyit toltesz mennyire beszelsz primitiven az inviteles ''kollegakkal'' telefonon?
D
mert akkon en utolso nap ejfel elott par masodperccel leszek megemelve...
amugy meg mindig semmi, mogyorod 28as korzet.... 2mbit...
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Exkluzív órák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest