- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergogazd
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #921 üzenetére
Utánanéztem ennek a HPF-nek, mert nem tudtam, mi az, majd meg is találtam közvetlen az Y-csatlakozó után. Mindjárt leveszem és teszek egy újabb próbát. Szerencsére a koax elosztójához hozzáférek, így annyit meg tudok oldani, hogy ezt az egy szobát külön ágra teszem a szűrő nélkül, a többiben meg ugyanúgy lehet majd tévézni mint előtte.
Köszi szépen! -
gergogazd
csendes tag
Sziasztok!
Új helyre szeretném áthelyezni a modemet a házban, azonban fúrás/vésés szóba sem jöhet, így egy már meglévő fali koax kábelt szeretnék felhasználni e célra, ami viszont több, mint 20 éves, de tévézéshez tökéletesen bevált.
Megpróbáltam egy ismeretlen eredetű, azonban ránézésre erre való kábellel összekötni a tv-konnektort és a modemet, így azonban a modem semmi jelét nem mutatta annak, hogy akármilyen összeköttetésben lenne a szolgáltatóval (pedig összeköttetésben kell lennie, különben nem tudnék tévézni). Lecsavartam róla a 6dB-es csillapítót, ami addig rajta volt, hátha az segít, de a helyzet változatlan maradt. Gondoltam arra, hogy esetleg az ismeretlen eredetű kábel a hibás, amit fent említettem, mert az még régebbi lehet, mint ami a falban van, de örültem, hogy egyáltalán találtam egy ilyet, de ha ez is a baj, nem tudom, honnan szerzek helyette másikat.
Így néz ki (nem túl szép):Valaki, akinek vannak ilyen jellegű ismeretei, tudna segíteni? Nem tudom, hogy hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest