Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergogazd
csendes tag
Sziasztok!
Új helyre szeretném áthelyezni a modemet a házban, azonban fúrás/vésés szóba sem jöhet, így egy már meglévő fali koax kábelt szeretnék felhasználni e célra, ami viszont több, mint 20 éves, de tévézéshez tökéletesen bevált.
Megpróbáltam egy ismeretlen eredetű, azonban ránézésre erre való kábellel összekötni a tv-konnektort és a modemet, így azonban a modem semmi jelét nem mutatta annak, hogy akármilyen összeköttetésben lenne a szolgáltatóval (pedig összeköttetésben kell lennie, különben nem tudnék tévézni). Lecsavartam róla a 6dB-es csillapítót, ami addig rajta volt, hátha az segít, de a helyzet változatlan maradt. Gondoltam arra, hogy esetleg az ismeretlen eredetű kábel a hibás, amit fent említettem, mert az még régebbi lehet, mint ami a falban van, de örültem, hogy egyáltalán találtam egy ilyet, de ha ez is a baj, nem tudom, honnan szerzek helyette másikat.
Így néz ki (nem túl szép):
Valaki, akinek vannak ilyen jellegű ismeretei, tudna segíteni? Nem tudom, hogy hogyan tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest