-
PROHARDVER!
Sebességtesztek, jelszintek, és egyéb hálózati paraméterek mérési eredményei, hibaelhárítási tanácsok, és minden más, amit "csak úgy" szeretnél megosztani a többiekkel, xDSL, EuroDOCSIS, kábel TV és IPTV rendszerekről, szolgáltató függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matrox1995
tag
válasz
Csokilaci #1109 üzenetére
Ez a HGW egy ipari hulladék.
Nekem kizárólag ONT csere oldotta meg a recsegést. Bár nekem nem csak qBittorrenttel recsegett, sőt saját router esetén (természetesen PPPoE tárcsázással) a legkisebb terhelésre is bereccsent.
Amit kaptam csere 5670v2 ez is távol van a jótól, de legalább nincs recsegés, és ping is stabilabb vele. -
garga01
őstag
válasz
Csokilaci #1109 üzenetére
Nem feltétlen a qbittorrent az oka (sőt, elvileg a telefon /Voip kapcsolat/ külön kapcsolaton megy, nem is kellene hogy függjön az internet terhelésétől.
Telefonkábel rendben van, nem kontaktos/lötyög a csatlakozója? Esetleg ha van próbálj ki egy másik telefonkábelt. Illetve mivel látom Dect telefonod van, aminek szintén van tápegysége még akár földhurok vagy hasonló hiba is lehet (minden eszköz külön kapcsolóüzemű tápról megy, és ezeknek általában "lebeg" a 0 pontja, amikor össze vannak kötve egymással akkor pedig búgást és egyéb furcsaságot tud okozni - tipikusan a zúgó házimozi). Szóval esetleg azt nézd meg, ha a torrent nem megy, de a PC igen és kihúzod a PC LAN-kábelét, akkor megszűnik-e a hiba? Esetleg ha van "sima" vezetékes telefonod, ami nem vez.nélküli/dect, azzal is előjön-e a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest