Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
Sztenly #2089 üzenetére
A Revolut->IBKR ingyen utalás megy.
A kérdés tehát az, hogy fel tudod-e tölteni a Revolut-ot a saját bankodtól kártyával.A tippem az lenne, hogy igen, fel tudod tölteni.
Elképzelhető, hogy a Revolut panaszkodni fog, ha a feltöltött összeget egyből továbbutalod, de elvileg figyelmeztetnek mielőtt tiltanak, szóval egy próbát megér...
Esetleg a Revolut-os topicban is rá lehet kérdezni, hogy milyen szigorú ez a "looping" ellenőrzés mostanában... -
Moleman
addikt
-
kovaax
őstag
válasz
Sztenly #1730 üzenetére
Beregisztrálod az IB számláját a saját neveden, és elutalod, de nagyon vigyázol, hogy jól legyen kitöltve a közlemény (a számlaszám és a név közül kihagyod a / jelet, mert a webkincstáron nem lehet azt felvinni, tehát mondjuk "U12345678 Jakab Gipsz"). Én így utaltam már forintot és eurót is MÁK-ból IB-be.
-
Joe123
senior tag
válasz
Sztenly #1734 üzenetére
1. Nyitsz egy Wise számlát, oda utalod ki kincstárból, onnan 50 ezrenként pöcsörészve ingyenes, IB felületről indítható.
2. Nyitsz egy Revolut számlát, kincstárból mostani bankszámládra utalsz, annak a bankkártyájával feltöltöd Revora, onnan ingyen elutalod IB magyar számlaszámára. (Ha többször eljátszod, Revo nyavíkolni fog, nekem is nyekegett pár kör után, hogy ezt a gyakorlatot fejezzem abba, mert csúnya dolog.)
3. Nyitsz kettőt a fent említett bankmonitoros ingyenes számlákból, oda tolod ki kincstárból és ingyen beutalod IB-re. (Ezekkel a számlanyitás a plusz macera illetve havonta körbe kell rajtuk utaztatni az ingyenességhez elvárt lóvét, ha csak nem érkeztetsz rájuk rendszeresen amúgyis annyit amennyi kell.)
Én ezeket a megoldásokat tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest