- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
bigbuda #2187 üzenetére
Ahogy mondod, az edukáció nagyon fontos, hogy mindenki értse, hogy ez miért jó.
Mi külön pénztárcán vagyunk az asszonnyal, gyerek nincs, de nyilván együtt dolgozunk a közös jövőért. Ezért átadtam neki a nézőpontomat, és bár nem ásta bele magát (mondjuk én se túlzottan), de hosszú távra tud magának VWCE-t venni TBSZ-re, rövid távra meg valami állampapírt, és tudja, hogy a szabad számlapénz sátán.
Ezért ha bármi is történik velem, nem fog meglepődni, mert az én TBSZ-eimen is ugyanazt találja majd, mint amit már megszokott.
-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
válasz
beholder00 #1580 üzenetére
TBSZ-re csak pénzt lehet befizetni, így kénytelen leszel eladni mindent és TBSZ-en újravenni.
-
Moleman
addikt
válasz
HussarF #1534 üzenetére
Igen, onnan vonhatnák, ha akarnák, de azok a szabad pénzek is változatlanok, rendszeresen rá szoktam nézni.
Mindegy, annyira nem aggódom, ha akarják, majd levonják, ahonnan jól esik nekik.
Csak nem fognak milliós nagyságrendű VWCE-t kényszerlikvidálni, hogy behajtsanak pártízezer forintot.
-
Moleman
addikt
válasz
AeSDé Team #1524 üzenetére
Nekem 2023 óta van náluk TBSZ-em, és még tőlem se vontak semmi.
#1526 TCr
Nekem általában nincs a főszámlán semmi, de gondolom mínuszba menne, ha vonnák, aztán meg kiabálnának miatta. Vagy levonhatnák, mikor épp beutalok, de olyankor sem szokták. -
Moleman
addikt
válasz
nort_on #1347 üzenetére
A PP tényleg nagyon jó, 3 éve felvittem mindent (még a tárgyi eszközöket is
), de aztán valamiért abbahagytam, visszatértem az Excelhez. Ha egyszer lesz időm, pótolom a kimaradt 3 évet, hogy legalább rendben legyen, ha nem is használom aktívan.
A telefonos alkalmazások nekem kimaradtak az életemből, asztali gép előtt ülök egész nap, így az Excel a legpraktikusabb, úgyis mindig nyitva van.
-
Moleman
addikt
válasz
Blaymoira #1341 üzenetére
10.06 euró maradt az utolsó tranzakcióm után, az rendben van.
Általában eurót utalok be és abból vásárolok, eddig még csak egyszer utaltam forintot.
#1342 Addel
Fogalmam sincs, én is ezt próbálom kideríteni és/vagy legközelebb elkerülni. Nálam kb 25 euró maradt egy októberi tranzakció után, és ugyanazon a napon 17:00:00-kor váltott magának önkényesen 4 eurónyi forintot belőle...#1344 nort_on
Én is szívesen bevenném a leszarom tablettát, de az OCD nem engedi, és nincs a VWCE Excel-fülön HUF oszlop.Tudom, hogy minimális az összeg, de a 10 filléres folyószámla-kamatjóváírásokat is akkurátusan könyvelem, soha nem menekülök saját magamtól.
-
Moleman
addikt
Kis összeget nem lehet sehogy váltani?
Hónapokkal ezelőtt egyszer átváltott önkényesen 4 eurót forintra (semmi szükség nem volt rá, nem is 5 USD alatti maradék volt), egyszer vont belőle valamennyit egy EUR.HUF váltásnál, azóta ott kallódik 1131 forint, most megpróbáltam mindenhogy átváltani euróra, de sehogy nem engedte. Telefonon hibaüzenet is jött:
A hiányzó összegből ítélve lehet, hogy 5 USD-nek megfelelő összeg a minimum váltás?OCD-s vagyok, de annyira nem, hogy most emiatt eladjak 5 eurót, és megpróbáljam az egészet visszaváltani.
Főleg, hogy ott a kockázat, hogy majd azt hiszi 5 USD alá esett az egyenleg és mindent átvált nekem forintra, miközben csak eurót akarok.
-
Moleman
addikt
Sziasztok, a meghívósdival kapcsolatban merült fel egy kérdésem: a meghívott fél tiszta sor, minden deposit után kap 1%-nyi IB részvényt az első évben.
A meghívó fél viszont akkor kapja meg a jutalmat, ha a meghívott az első 30 napban legalább 10.000 USD depositot teljesít. A TBSZ transzfer által érkezett eszközállomány beleszámít ebbe a depositba? (Lehet egyáltalán arra számítani, hogy a számlanyitástól számított 30 napon belül átérnek az Erste TBSZ-ek?)Köszi!
-
Moleman
addikt
válasz
werszomjas #1162 üzenetére
Simán csak fogadd el.
De amúgy a német tőzsdére be tudod kapcsolni a realtime árfolyamot ingyen, és akkor már nem jön ez az üzenet:
-
Moleman
addikt
Fogalmam sincs, épp akartam is kérdezni, hogy ez a 2000 ft-os dolog hogy működik.
Már egy éve van TBSZ-em, sose vontak sehonnan semmit, bár nem is tudnak, mert a normál számlán soha nem volt még forint, csak alkalmanként kb 2 percig EUR, mikor beérkezik és átvezetem TBSZ-re.
-
Moleman
addikt
Update az IBCE-IBIE TBSZ transzfer lejelentésével kapcsolatban: most igazolta vissza a NAV, pedig kifelejtettem a formot, csak az activity statementeket csatoltam.
#5 Uyuarasy
Köszi, át is állítottam tieredre, egy éve rosszul használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- Konteó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest